Mislim, da bi bila to zelo zanimiva tema. 

Mislim, da bi bila to zelo zanimiva tema. 

), kako pripraviti govedino tako, da ni kot podplat
, ker zdaj jo iz tega razloga čisto premalokrat jem. Drobovine, ki je za 0 tudi zelo priporočljiva, pa itak videti ne morem.
(mislim dovolj normalnih obrokov), pa čez teden itak ponavadi ne kuham, so bolj prigrizki.

Obstaja več vrst?

), solato, zelenjavo (grah, korenje, bučke, kumare ipd. - in kar se dobi zmrznjeno), pa on je še fižol (stročji in v zrnju) v solati, ki ga jaz ne maram.
), njemu pa te dni spečem tofu ali kakšen perutninski zrezek.

)
), ker jaz prav tako ne maram kuhanja oziroma se ga lotevam čim redkeje... Sicer se mi zdi, da so prigrizki večinoma prav tako v redu, če so zdravi seveda. Pa še nekako lažje si s prigrizki organiziraš jedilnik s petimi malimi obroki. Ne predstavljam si, da bi 5X na dan stala pred štedilnikom na primer.
.
Tuno sem zamenjala s skušami, sardinami (v lasnem soku) ali lososom, malo večkrat bom posegla po govedini, ne samo piščancu, ovsene kosmiče sem zamenjala z rženimi, oziroma še razmišljam ali je prosena kaša dovoljena
? Ker kosmiče sem bila navajena jesti s skuto, zdaj pa se res izogibam mlečnih izdelkov na celi črti, morda bo le kakšna mocarela ali feta kdaj na solati in to je to. 
Tudi jaz se mu še ne odpovedujem povsem in ga bom v solatah tu in tam zamenjala s sokom limone.
). Za prigrizke pa uporabljam arašide, bučna semena, suhe fige in slive, kar mi odlično odgovarja 
(je katera že poskusila tole?) ovčji sir, feta, cel kup zeliščnim namazov (brez krompirja, mleka in pšenice), riževi vaflji na 101 način (tudi sladki), pirine testenine, tofu (več vrst), skratka super 
) . No ja, vsaj eno hrano jem prav- orehe (mama res dobro potico naredi :D)Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...