Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Umetna sladila & co.

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8
ninnna
Starost: 40Pridružen: 18. jan 2006Prispevkov: 2123Kraj: pod kovtromStatus:Offline
Objavljeno: 30. maj 2006 20:49
Povezava do prispevka
jaz pa sem odvisna od mesnih piščančjih narezkov, ki vsebujejo veliko nevarnih e-jev...
 
samo sem na odvajanju... prej sem pomlatila 3 na dan, zdaj pa 3 na teden in še bom zmanjšala...
How come Barbie never got pregnant? Ken always came in another box
0
Nazaj na vrh
strella
Starost: -13Pridružen: 31. maj 2005Prispevkov: 4794Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 30. maj 2006 21:18
Povezava do prispevka
Jaz pa zelo redko jem salame, sladkorja in umetnega sladila pa za lastne potrebe ne uporabljam. Sem se navadila tako in ga sploh ne pogrešam.  Sem bila pavčasih grozen "cukerholik", še cedeviti sem ga dodajala, potem me je pa kar naenkrat nekaj pičilo in mi stvari niso bile več všeč sladkane.
0
Nazaj na vrh
Bela
Starost: n/aPridružen: 8. mar 2006Prispevkov: 271Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 31. maj 2006 9:33
Povezava do prispevka
Jaz že od malega me maram nobenih suhomesnatih izdelkov, niti kraškega pršuta. 
LP, Bela.
0
Nazaj na vrh
sanda
Starost: 42Pridružen: 5. jun 2005Prispevkov: 4168Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 31. maj 2006 10:30
Povezava do prispevka
Jaz pa se pršutu ne morem odpovedati, ker mi je takooo dober. Si ga pa privoščim res bolj poredko - mogoče 1 krat na mesec kakšno rezino ali pa še to ne 
0
Nazaj na vrh
ana25
Starost: 123Pridružen: 26. jan 2005Prispevkov: 9323Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 31. maj 2006 10:37
Povezava do prispevka
Saj s pršutom tu pa tam pa res ni nič narobe...  Sploh, če je domač.
0
Nazaj na vrh
Lumpa
Starost: 42Pridružen: 2. nov 2004Prispevkov: 7406Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 31. maj 2006 10:48
Povezava do prispevka
Pa mislm da je v pršutu najmnaj raznih dodatkov.
Spet se mi je na bolš poslabšal.
0
Nazaj na vrh
ninnna
Starost: 40Pridružen: 18. jan 2006Prispevkov: 2123Kraj: pod kovtromStatus:Offline
Objavljeno: 31. maj 2006 10:52
Povezava do prispevka
problem bi predstavljal kakšen upiksnjen pršut...
How come Barbie never got pregnant? Ken always came in another box
0
Nazaj na vrh
Bela
Starost: n/aPridružen: 8. mar 2006Prispevkov: 271Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 31. maj 2006 12:32
Povezava do prispevka
Kraški pršut je
"konzerviran" le s soljo in burjo. Enako velja za italijanski Parmski
pršut.
Po moje je to najbolj zdrav suhomesnat izdelek (ni E-jev, konzervansov,
ojačevalcev okusov, barvil ni ni dimljen). Če moram kupiti kakšen
suhomesnat izdelek (npr. za moža, goste) vedno kupim kraški pršut
bodisi navaden, pečen ali kuhan. Moj mož prisega na kraški pršut z
mocarelo in svežimi figami (namesto melone). Btw. meni je mocarela s
figami BBB. 
LP, Bela.
0
Nazaj na vrh
cokoladaa
Starost: n/aPridružen: 8. apr 2004Prispevkov: 591Kraj: kamnikStatus:Offline
Objavljeno: 31. maj 2006 14:41
Povezava do prispevka
pršut si privoščim vsaj enkrat na štirinajst dni.
 od suhih salam obožujem kraški salamin in ogrsko salamo. toda to se le še še zelo poredko znajde med mojim kruhom.
 besede "slanina" pa še izgovorim več ne....
0
Nazaj na vrh
Bela
Starost: n/aPridružen: 8. mar 2006Prispevkov: 271Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 31. maj 2006 16:09
Povezava do prispevka
cokoladaa je napisal/a
 besede "slanina" pa še izgovorim več ne....



LP, Bela.
0
Nazaj na vrh
Spela
Starost: n/aPridružen: 14. sep 2004Prispevkov: 3149Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 31. maj 2006 16:45
Povezava do prispevka
jaz sem pa odvisna od vseh "slabih","nevarnih" jedi polnih E-JEV, pa me prav nič ne sekira, konec koncev ne bom živela večno
0
Nazaj na vrh
maca
Starost: 49Pridružen: 3. maj 2005Prispevkov: 662Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 29. okt 2007 14:04
Povezava do prispevka
Še zdaj ne vem, kateri naj bi bil pravi rjavi sladkor in ne obarvani? Kje se ga kupi?
Kaj lahko uporabljamo namesto rjavega sladkorja in namesto natrena?
 
lp maca
0
Nazaj na vrh
rene
Starost: n/aPridružen: 17. jun 2005Prispevkov: 3686Kraj: spinning around ...Status:Offline
Objavljeno: 29. okt 2007 14:30
Povezava do prispevka
npr. med, javorjev sirup ... pa najbrž še kaj.
"Arguing on the internet is like winning the special olympics, even if you win, you are still retarded."
0
Nazaj na vrh
Staša
Starost: n/aPridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 8237Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 29. okt 2007 22:45
Povezava do prispevka
Ali pa melasa (jaz sem se je hitro naveličala, še več, prav zagabila se mi je).
0
Nazaj na vrh
Petra
Starost: 44Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 6817Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 2. nov 2007 12:19
Povezava do prispevka
maca je napisal/a
Kaj lahko uporabljamo namesto rjavega sladkorja in namesto natrena?
 
Jaz uporabljam javorjev in agavin sirup
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Umetna sladila & co.
Stran 4 od 8
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Koža je naš največji organ in prvi obrambni zid pred zunanjimi vplivi.