tanjal je napisal/ajaz sem pa ravno danes zjutraj brala članek o raznih E-jih v hrani. od teh, ki so najpogosteje uporabljani, ni prav noben niti kancerogen niti na kakršen koli način škodljiv v količinah, ki so dovoljene. ti dodatki so škodljivi v 100 ali 1000 krat večjih količinah, kot jih vsebuje hrana. sedaj je zdravstvena kontrola tako močna, da se proizvajalci ne upajo več dodajati stvari, ki bi bile škodljive, saj bi si s tem uničili ves ugled in bi preprosto ostali brez dela. kaj to pomeni v sedanjem času, pa lahko samo mislite. in to kar sem napisala verjamete, ali pa tudi ne. kakor hočete.
Tanjal, kje si pa brala ta članek? Upam, da ne v kakšni Oni, Jani, ali kaj podobnega...
Poleg tega se ti strupi, čeprav so v majhnih količinah, nalagajo v našem telesu in prej ko slej dosežejo mejo, ko nam začnejo tako ali drugače škodovati... Zakaj pa je danes čedalje več raka? Včasih ga še poznali niso, to je bolezen sodobnega časa, umetno ustvarjena, tudi z raznimi "neškodljivimi" dodatki med ostalim... Misliš, da nam povedo vedno vse, kar je res? Misliš, da so mleko in žitarice res zdrave? Da z mlekom res dobimo kalcij? Da je dobro jesti visoko hidratno hrano? Ne, za vsem tem stoji denar in interesi tistih, ki jim za naše zdravje "dol visi"...