Odslej je mogoče urejati ocene na kozmetometru. (kot po navadi je treba prej "refreshat")
lp
Odslej je mogoče urejati ocene na kozmetometru. (kot po navadi je treba prej "refreshat")
lp
Urejeno.
A se da ugotoviti, katerim izdelkam sem dala ocene? Pri prejšnjem KMM se je namreč dalo.
jaz danes ne morem vstavljat fotk
Test fotka
Edit: meni normalno dela. Kaj pa ostalim?
Kaj ti javi, Kokola, oz. kako ne moreš?
Se bo nazaj uvedla opcija nova sporočila od zadnjega obiska? Jaz jo neizmerno pogrešam...
ko preberem nova sporočila v temi mi še vedno kaže vse kot neprebrano. a tudi drugi tako vidite?
Danes mi je uspelo objavit fotko.Včeraj je zginil gumbek "prenos" zato nisem mogla fotke prestavit v svoj post
Lunja, awy, ne vemo točno, kdaj. Veliko stvari je še za urediti, urejejo se po pomembnosti. Mislim pa, da bi moralo biti kmalu.
Rene, ja, to še ne dela ok - bo pa seveda urejeno.
Kokola, da je le nazaj. Drugič v takem primeru probajte refresh.
Živjo, jaz imam pa težavo v zvezi z objavo malega oglasa. Prej sem šla malo pofirbcat, kaj je novega med oglasi in mi ni bilo nič jasno, ko sem med včerajšnjimi oglasi videla svoj oglas, ki sem ga objavila pred nekaj meseci, zdaj pa se je isti oglas prikazal, kot da je objavljen 6. decembra, torej včeraj . Se to še komu dogaja? Jaz ga namreč nisem objavila. Če se da, bi prosila, če se ga lahko izbriše.
Palacinka to ti kaže pomoje zaradi tega, ker je urssa komentirala oz. odgovorila nanj včeraj
No, ne ljubi se mi gledat vseh 20 strani.
Vglavnem iz photobucket albuma, ni možno nalepit fotke.
(pri temule linku bi se morala direkt fotografija pokazat-vsaj na ostalih forumih in blogih se)
[IMG]http://i714.photobucket.com/albums/ww148/anjasanja/Bina/DSC_6532a.jpg[/IMG]
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...