EDIT: Pri članku o testu seruma za lase, se na prvi strani zgoraj tekst in kvadratek prekrivata. Na drugi strani je v redu. Še slika, da bo lažje razvidno, kaj mislim (sem v Mozilli):
popravljen članek
EDIT: Pri članku o testu seruma za lase, se na prvi strani zgoraj tekst in kvadratek prekrivata. Na drugi strani je v redu. Še slika, da bo lažje razvidno, kaj mislim (sem v Mozilli):
popravljen članek
Mimogrede, ko tagaš slike, se zgodi podobno kot (se je) pri privat sporočilih, javi napako skripte, vendar tag še zmeraj sprejme. Toliko, v vednost, pa da ne bo še katera potem veselo klikala na poskusi ponovno, ker je potem malo morje istih tagov.
Še ena minorna zadeva: merilnik doseženih točk gre ven iz pravokotnika ko presežeš 300 točk.
Eno in drugo je sedaj popravljeno. lp
Hmm ali samo jaz ne vidim, kje lahko sledis temi ali tega sploh ni?
JoLynn, meni tudi ne dela, tako da še ni v pogonu. Lahko si pomagaš z googlom, meni za vsako najde, kar iščem.
Sedora, nikakor, super je, da sporočate napake - več in hitreje jih bomo odkrili, hitreje in več njih (oz. vse) bodo rešene.
Iskalnik res še ne dela, obvestila pa meni delajo. Kateri brskalnik imaš?
Oj Tanja
Uporabljam Mozillo.
Punce, vam iskalnik že dela? Meni še ne.
Iskalnik bo deloval predvidoma jutri.
Hmm ali samo jaz ne vidim, kje lahko sledis temi ali tega sploh ni?
Funkcionalnost bo na voljo drug teden.
Jaz žal ne morem videti svojih točk aktivnosti, ne glede na brskalnik.
EDIT: Vidim jih, vendar le, če se neposredno prijavim na portal - prijava preko Facebooka točk ne pokaže.
uu prispevki so nazaj..:)
ne pišem zaradi tega. pišem, da vas pohvalim in da lepo nadgrajujete stran.
KMM je obupen Totalno nepregleden, nepraktičen. Pri starem mi je bilo res super to, da sem v parih klikih našla to, kar sem iskala, tu je pa nemogoče. Če ne bi kot nova uporabnica prišla na PL sploh ne bi dojela, kako velika in dobra baza informacij je KMM. Vse preveč je klikanja in klikanja, ni pregledno, ni jasno... Kot stari uporabnici se mi pa meša vsakič, ko se grem spopadat z njim. In jezi me, ker vem, da je na KMM to, kar iščem. Samo preden najdem, me mine.
Pri starem mi je bil super daljši seznam izdelkov z imenom in oceno. Tako sem imela odličen pregled in sem lahko hitro in naenkrat našla 1. izdelke določene znamke (kar je pomembno, če imaš nek predviden budget in veš v rangu katerih znamk iščeš), 2. izdelke z največ ocenami (tem izdelkom zelo zaupam, tudi če je povprečna ocena nekoliko nižja, a me komentarji prepričajo), 3. izdelke z najboljšimi ocenami (je jasno zakaj).
Mene še zmeraj izpiše ob vsakem novem obisku...
KMM je obupen Totalno nepregleden, nepraktičen. Pri starem mi je bilo res super to, da sem v parih klikih našla to, kar sem iskala, tu je pa nemogoče. Če ne bi kot nova uporabnica prišla na PL sploh ne bi dojela, kako velika in dobra baza informacij je KMM. Vse preveč je klikanja in klikanja, ni pregledno, ni jasno... Kot stari uporabnici se mi pa meša vsakič, ko se grem spopadat z njim. In jezi me, ker vem, da je na KMM to, kar iščem. Samo preden najdem, me mine.
Pri starem mi je bil super daljši seznam izdelkov z imenom in oceno. Tako sem imela odličen pregled in sem lahko hitro in naenkrat našla 1. izdelke določene znamke (kar je pomembno, če imaš nek predviden budget in veš v rangu katerih znamk iščeš), 2. izdelke z največ ocenami (tem izdelkom zelo zaupam, tudi če je povprečna ocena nekoliko nižja, a me komentarji prepričajo), 3. izdelke z najboljšimi ocenami (je jasno zakaj).
Meni dejansko tudi ni všeč. žal. Prejšnji je bil boljši. Jaz dam več na funkcionalnost kot na lep design.
Pa imam spet eno listo reči za ocenjevat, ampak se kar ne spravim...
Mene še zmeraj izpiše ob vsakem novem obisku...
Tudi mene (Chrome)
Imam pa še en predlog. Je mogoče možno (ali to že obstaja, pa nisem opazila), da se uvede v KMM neka funkcija, da bi se videlo če si nek izdelek že ocenil? Sama ponavadi nekaj časa čakam, nato pa na enkrat ocenim več stvari, včasih pa pozabim če sem kateri izdelek že ocenila ali ne in bi bilo to v precejšnjo korist.
SPA & Akasha, zanimivo, da se meni zdi ravno obratno, KMM zdaj stokrat bolj pregleden. Sem ravno neki dan ob ocenjevanju to razmišljala. Tisti dolgi seznami in listanje čez dvesto strani in ugibanje, kdaj se bo začela prava črka po abecedi izdelkov na starem KMMju ... cel postopek, zdaj dejansko manj klikam. Res lahko takoj najde izdelek. Greš na proizvajalca, vtipkaš prvo črko imena in takoj najdeš, potem v drugi vrstici izbereš še oddelek (katere ti že zoža samo na tiste, kjer so izdelki od proizvajalca) in je to to, jaz navadno kaj več sploh ne rabim klikat, razen če ima prozvajalec več strani izdelkov v tej niši, ampak to je navadno 4 strani. Dejansko lahko oceno mimogrede napišem, ni več cel projekt, KMM odpret in pisat ocene.
Saj vem da je vsaka drugače vajena, ampak sem se hotela oglasit, ker imamo na istih točkah čisto drugačno izkušnjo. Morda (in upam da) se bo tudi vajina izboljšala, ko bo KMM spet 100%, ne smemo pozabit, da se še ureja.
Tudi jaz pravim, da je bil prejšnji KMM bolj pregleden, sedaj pa kar precej časa rabiš priti do zaželenega izdelka. Pa tudi to me moti, da ne vidim več, katerim izdelkom sem dala ocene.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...