Za fotografije se lahko uporablja copy-paste funkcija. Torej slike ne rabiš nalagat iz albuma, ampak jo samo kopiraš v okence za pisanje sporočila.
Za fotografije se lahko uporablja copy-paste funkcija. Torej slike ne rabiš nalagat iz albuma, ampak jo samo kopiraš v okence za pisanje sporočila.
Kako zbrisati sporočila, ki jih dobiš na svojo stran, da je prostor za ostale. Ker sem recimo dobil že 2 sporočila pa jih ne morem prebrat oz. znak je bil, da sta prispela
Aja? To je po novem? Ker včasih se ni dalo, če se ne motim. (moje vpr. se nanaša na Shaheenin post)
Zdaj se da, poskusi
Student10, misliš zasebna sporočila ali sporočila na zidu?
Amendedgirl, še dobro, da eni uporabljate možgane Zase lahko rečem samo: FAIL!
Imam enak problem kot student10. Imela sem obvestilo, da sem dobila 2 novi sporocili, ko pa kliknem nanju pa mi jih ne prikaze.
Še vedno ne vem ali govorita o ZS ali o sporočilih na zidu? Slednja lahko pogledaš tudi tako, da desno zgoraj klikneš svoje uporabniško ime, ki te preusmeri na tvojo stran.
Tudi, ko klikneš 'Vsa sporočila' teh dveh sporočil ne vidiš?
Ne vem ravno koliko jih je, ki jih ne vidim, ampak, ko dam prejeto, niso vsa. Ker mi zgoraj desno, če kliknem na kuverto pokaže, da sem recimo prejel sporočilo tudi kasneje, kot so spodaj odprta, da jih lahko bereš
Pri meni je pisalo od katere uporabnice sem dobila dve sporocili, ko pa sem kliknila, da bi prebrala pa je bilo moje sporocilo zadnje, njenih dveh pa ni.
No, ne ljubi se mi gledat vseh 20 strani.
Vglavnem iz photobucket albuma, ni možno nalepit fotke.
(pri temule linku bi se morala direkt fotografija pokazat-vsaj na ostalih forumih in blogih se)
[IMG]http://i714.photobucket.com/albums/ww148/anjasanja/Bina/DSC_6532a.jpg[/IMG]
Link do slike (brez [IMG] in [/IMG]) prilepi v okence ki se pojavi ko klikneš na youtube gumb (glej sliko) - ta deluje za slike od drugod, youtube in vimeo videe - malo počakaj in voila
Ne vem ravno koliko jih je, ki jih ne vidim, ampak, ko dam prejeto, niso vsa. Ker mi zgoraj desno, če kliknem na kuverto pokaže, da sem recimo prejel sporočilo tudi kasneje, kot so spodaj odprta, da jih lahko bereš
A mi lahko pošlješ na zs povezavo do katere ti kaže in ti potem ne odpre sporočila. Bom pogledal zakaj se ne vidi.
Kokola, da je le nazaj. Drugič v takem primeru probajte refresh.
Sem, pa vseen ni delalo.
Zdaj me pa zasebci hecajo. Hotla sem pisat nekomu, kliknila na "sporočilo" pa sploh ne prime
Pa s fotkami mam spet nek problem očitno - v temi NP modni dodatki ena ni prikazana. Ko pa kliknem "uredi", jo vidim.
In zdaj vidim, da je izginil moj post iz zida..In da tud namest 5/6 sem padla na 4/6 aktivnosti..
Joj, zdaj zveni kot da se sam pritožujem Ne mi zamerit, samo mi je res čudno, da me tolk zafrkava... Pa da ne bo pomote - nova verzija PL mi je ful všeč...Sam zgleda, da ni kompatibilna z mano...
Kokola, meni tudi ne dela, če kliknem na 'sporočilo'. Moram it na tisto kuvertico:
Kokola, če klikneš na tisto kuvertico (na vrhu, kjer je tistih 5 znakcev), tudi ne gre? Klikneš na kuvertico, potem 'vsa sporočila' in potem 'novo sporočilo'.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...