Meni na kozmometru najde 3 strani zadekov, vendar če se premaknem na naslednjo stran, mi je le ta ne da. Se pravi ne morem se premikati po straneh...
Meni na kozmometru najde 3 strani zadekov, vendar če se premaknem na naslednjo stran, mi je le ta ne da. Se pravi ne morem se premikati po straneh...
Imam problem z zasebnimi sporocili. Sporocilo lepo oblikujem (odstavki, smajliji itd.), ko pa sporocilo posljem pa se pokaze vse v eni vrstici, smajlijev ni. Je dejansko to napaka
Še vedno?
Ja, se vedno. Pri komentarjih na forumih pa deluje normalno.

Meni ne dovoli predlagati izdelka na KMM. Javi neko napako. Je to normalno, oz. še rešujete ali imam samo jaz to težavo?
Naj bi od torka dalje delovalo. Dajte prosim še poizkusiti - pa seveda čim bolj natančne predloge (točno originalno ime izdelka, opis, ustrezna kategorija, sestavine in slika).
Glede ostalih težav bodo še preverili.
Predlaganje izdelkov bi moralo delovati. Če se ob kliku na gumb predlagaj izdelek ne zgodi nič ali pa se zgodi napaka osvežite stran. Če v tvojem primeru ni tako mi prosim malo bolj podrobno opiši, kako pride do napake.
lp
ko hočem PL odpet v brskalniku chrome, mi javi napako.
v mozili je ok.
Kakšno napako?
Mene pa spet odjavlja ob vsakem obisku...Ali pač ne moreš biti prijavljen na dveh računalnikih?
Tole:

Slika naložena direktno v sporočilo. Sonne, slike se po novem nalaga preko modre ikone v urejevalniku (predzadnja, pred smeški) vstavi medij.
Tanja
Danes zjutraj mi je vsakič, ko sem se hotela prijavit napisalo: Napaka pri izvajanju skripte. Prosimo poskusite kasneje.
V Firefoxu mi stran narenkrat ne dela več... mogoče, ker sem v tujini in me ima za spam, drugih idej nimam.
Dostop do zahtevane strani je bil zavrnjen
V Firefoxu mi stran narenkrat ne dela več... mogoče, ker sem v tujini in me ima za spam, drugih idej nimam.
Enako. Z IE gre brez težav. Sem že mislila, da ste mi ukinili dostop, ker me nekaj časa ni bilo sem
EDIT: Zdaj se mi tudi z IE dogaja enako. Poleg tega, sem bila med branjem foruma neprostovoljno odjavljena.
Mene pa noče prijaviti preko Facebooka (Zavrnjen dostop), prav tako se je zavrnjen dostop pojavil tudi, ko sem kliknila na obvestila. Navadna prijava zaenkrat deluje. Uporabljam Firefox.
Danes sem imela težave pri vstavljanju linkov. Ko sem uporabila gumb za hyperlink, mi je napisalo, da nisem prijavljena in da se moram najprej prijaviti. Ok, se prijavim in potem vstavim link v okence, pa se ne zgodi nič, povezava se ne ustvari.
Rešitev: ko mi sistem reče, da se moram najprej še enkrat prijaviti in mi ponudi okence za prijavo, je treba dati PREKLIČI in naprej delati kot da ne bi bilo nič. Potem vse dela, kot je treba.
Tudi meni se to dogaja danes v IE. Ampak če grem nazaj in post napišem še enkrat in še enkrat dam "pošlji" pa dela normalno.
Tudi mene hecajo linki, kot izo.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...