Meni zadnja dva dni na Safariju ne kaže večine fotk in smajlijev.
Do zdaj mi je vse kazalo, nisem pa nič spreminjala.

Meni zadnja dva dni na Safariju ne kaže večine fotk in smajlijev.
Do zdaj mi je vse kazalo, nisem pa nič spreminjala.
Mene pa zanima, kje lahko editiram svojo oceno izdelka na kozmetometru?
Zakaj ZS se vedno ne delujejo? 
Kaj točno ti pa ne dela? A inbox vidiš?
Dodali smo dodaten parameter za prikaz komu je bila stvar poslana. Tako da predlagam da osvežiš nov stil s tipko f5. Predlagam tudi da v tekočih dneh večkrat probajte osvežiti stil saj popravljamo določene malenkosti, ki so se sedaj pojavile kot npr. (slabša vidnost naslovov zaradi sive barve)
Meni se je spet začelo enako pojavljati, s tem da tudi F5 ne prime... Brskalnik imam pa isti kot prej (FF).
Upss sedaj znova deluje tako kot prvič.
Mene pa zanima, kje lahko editiram svojo oceno izdelka na kozmetometru?
Ok. Bom preveril kje je gumb za edit.
Odpravljena vizualna napaka pri pošiljanju zasebnih sporočil.

Manjkajoči smeški in slike bodo urejeni danes tekom dneva.
Je prišlo do ene napake pri prenosu.
Na novem PL zelo pogrešam naslednje:
- Iskalnik!!
- Funkciji sledi novim sporočilo na temo in Obvesti me, ko prispe nov odgovor
- Gumb na koncu strani, ki te vrže nazaj na vrh 
- Pregled novih objav od zadnje prijave
Drugače pa ql. 
Jaz bi imela seznam zadnjih aktivnih tem..vidim, da ob strani sicer je, ampak je samo zadnjih 5..lahko bi bilo vsaj 10, 15 (tudi lahko ob strani) 
Jaz tudi pogrešam na forumu pregled zadnjih objav v roku 24 ur...drugače pa, kot že rečeno, same pohvale 
Opazila sem, da je ponekod namesto smeškota napisano smiley.
Sicer pa vidim, da precej hitro odpravljate napake! 

A mi zna kdo povedati, kako lahko po vstavljeni sliki v post normalno kaj napišeš POD njo?
Nisem prepričana, če bi naj ZS že delovala? Namreč meni ne - ko ga želim poslati, mi javi napako, da niso izpolnjena vsa polja (čeprav so) in tudi med poslanimi ga ni, odgovora pa tudi ne, tako da sklepam, da ni dostavljeno. Uporabljam pa Safari.
P.S.: nočem težit in popolnoma razumem, da pospešeno delate na odpravi napak, omenjam zgolj zato, ker sem iz prebranega razumela, da naj bi bila ZS že vzpostavljena in delujoča
.
nuuush, sem ravnokar objavila fotko na NOTD in meni tekst cursor normalno preseli na desno stran fotke in potem lahko normalno pišem naprej. Sem zdajle ponovno poskusila in isto naredi. Bizarno, da ti ne dovoli pisat naprej. 

SPLOH ne gre
Po vstavljanju slike je kurzor postavljen pred njo in ga ne znam spraviti pod. 
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...