Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Prehranjevalne navade

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8
Zvezdica
Starost: 45Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 1115Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 23. okt 2003 13:13
Povezava do prispevka
Staša, najlepša hvala, bom preštudirala!!!
0
Nazaj na vrh
spely
Starost: n/aPridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 978Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. okt 2003 16:51
Povezava do prispevka



Spela
0
Nazaj na vrh
Staša
Starost: n/aPridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 8237Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. okt 2003 17:04
Povezava do prispevka

Sploh ne vsebujejo preveč OH. Sploh če so kompleksni OH, ni nobenega problema. Izberi take kosmiče, ki ne vsebujejo sladkorja. Moji imajo npr. 60 g OH na 100 g in so brez dodanega sladkorja.


 


Zvezdica, ni za kaj .

0
Nazaj na vrh
spely
Starost: n/aPridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 978Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. okt 2003 18:05
Povezava do prispevka


Spela
0
Nazaj na vrh
Staša
Starost: n/aPridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 8237Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. okt 2003 19:08
Povezava do prispevka

SPAR. Poglej malo nazaj v tej temi - sem kopirala vrednosti in kaj vse vsebujejo. Meni so zelo dobri.


 

0
Nazaj na vrh
spely
Starost: n/aPridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 978Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. okt 2003 19:41
Povezava do prispevka





Spela
0
Nazaj na vrh
Staša
Starost: n/aPridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 8237Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. okt 2003 21:32
Povezava do prispevka

Spely,


saj se ni treba opravičevat . Ker sem bolj podrobno že napisala vse o njih, sem te spomnila na to (ker sem bolj lena in se mi ni dalo še enkrat pisat  ). Res je, niso hrustljavi, ampak mene to ne moti. Jaz si jih skuham v malo mleka, dodam malo cimeta, medu, ... Kot neke vrste kaša.


Hrustljavi imajo veliko sladkorja in predelanih maščob... potem pa že raje jem čokolado .

0
Nazaj na vrh
Iree
Starost: 57Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 9321Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 23. okt 2003 22:10
Povezava do prispevka
Špely,

spet bom jaz izpadla nek kuharski velemojster, čeprav sploh nisem... Ne vem, kateri kis uporabljajo v kitajski, definitivno pa dajo v solate sojino omako. Če pa te zanima malo bolj nenavaden in zelo dober kis, poskusi kdaj balzamični kis. Je sicer iz mediteranske kuhinje, jaz navadnega sploh ne uporabljam več. Veliko cenejši je v Italiji, reče se mu aceto balsamico di Modena.
0
Nazaj na vrh
spely
Starost: n/aPridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 978Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 24. okt 2003 13:14
Povezava do prispevka





Spela
0
Nazaj na vrh
lisicka
Starost: n/aPridružen: 20. okt 2003Prispevkov: 676Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 24. okt 2003 15:20
Povezava do prispevka
Jaz sem ze enkrat v kitajski vprasala, s cim naredijo solato. Pa sem dobila odgovor, pol v kitajscini pol v slovenscini:"To je kitajski...kistajski kis...." POl si pa pomagaj, ce lahko..........
0
Nazaj na vrh
Andy
Starost: n/aPridružen: 27. okt 2003Prispevkov: 9911Kraj: in paradiseStatus:Offline
Objavljeno: 30. okt 2003 14:53
Povezava do prispevka


0
Nazaj na vrh
lisicka
Starost: n/aPridružen: 20. okt 2003Prispevkov: 676Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 30. okt 2003 15:33
Povezava do prispevka
Italijani "ste" mojstri. Same dobrote. Ce bi jaz zivela v Italiji, bi imela najbrz 100 kil, ker bi kar naprej jedla sladoled pa parmezan.
0
Nazaj na vrh
Simona
Starost: 45Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 5512Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 4. nov 2003 12:18
Povezava do prispevka

Eh, sej bi se navelicala...


LP, Simona

Lep dan,
:*: Simona :*:
0
Nazaj na vrh
Iree
Starost: 57Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 9321Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 4. nov 2003 20:46
Povezava do prispevka
Pri italijanskih jedeh mi je všeč to, da so enostavne, ampak okusne in domiselne, nazadnje sem v Italiji jedla testenine z... sploh se ne spomnim več čim, v glavnem, zraven je bil ščepec cimeta in je vse čudovito pasalo skupaj.
0
Nazaj na vrh
Katja
Starost: n/aPridružen: 20. okt 2003Prispevkov: 18114Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 5. nov 2003 9:16
Povezava do prispevka
Jaz tudi obožujem italijansko hrano. Mljack, sem že lačna, kosilo pa šele ob štirih
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Prehranjevalne navade
Stran 3 od 9
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Koža je naš največji organ in prvi obrambni zid pred zunanjimi vplivi.