vzameš piščanca (ni važno, lahko je file ali bedra brez kosti, ampak file je boljši). narežeš na manjše kose. potrebuješ še košček mesnate slanine, kislo smetano in kozarec belega vina. najprej popražiš slanino, ki si jo prej narezala na kockice ali majhne trakce. ko spusti maščobo, prideneš kose piščanca in dušiš. ko se posuši, dodaš vino in dušiš do konca. preden serviraš, dodaš še kislo smetano, ki naredi fino omakico. alkohol med kuhanjem seveda izhlapi, ostane pa aroma po vinu,zato je jed primerna za vsakogar. zraven postrežeš dušen riž, pire krompir ali krompir v kosih. |
- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvo