


4 | ![]() | jajca |
420 g | ![]() | sladkorja |
250 g | ![]() | medu |
250 g | ![]() | mandljev |
2 lista | ![]() | oblatov |
1. | Jajca in sladkor penasto umešajte. Posodo postavite nad paro in med mešanjem postopoma dodajajte vreli med, na koncu pa še olupljene in sesekljane mandlje in nekaj celih. |
![]() | |
2. | Vse skupaj kuhajte in mešajte, dokler se ne začne ločevati od posode. |
![]() | |
3. | Vroče zlijte na oblato - 20x30 cm, enakomerno razporedite, pokrijte z drugim listom oblate in dobro pritisnite, da se čvrsto poveže |
![]() | |
4. | Vse prekrijte z desko in obtežite. |
![]() |
Naslednji dan razrežite z ogretim nožem.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...