Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Pecivo za poroko

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5
Jerca
Starost: n/aPridružen: 15. maj 2004Prispevkov: 7789Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 8. jun 2005 11:39
Povezava do prispevka
Faca si ti, ko si tako pridna!! Lušna, pa še pridna. To je imel tvoj možiček srečo.
0
Nazaj na vrh
Manca1
Starost: 43Pridružen: 2. apr 2004Prispevkov: 776Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 8. jun 2005 11:45
Povezava do prispevka
Ja, tako sem pridna, da jim doma ta teden dam za probat samo en košček od vsakega peciva...ker drugače ne bo v petek ničesar za nevesto če bi preveč jedli.



Jerca, če želiš ti lahko en dan pokažem poročne slike in pa slike s potovanja v živo...te vabim na kavico
0
Nazaj na vrh
Jerca
Starost: n/aPridružen: 15. maj 2004Prispevkov: 7789Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 8. jun 2005 11:50
Povezava do prispevka
 Pa te bom res enkrat prijela za besedo.
0
Nazaj na vrh
Manca1
Starost: 43Pridružen: 2. apr 2004Prispevkov: 776Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 8. jun 2005 11:52
Povezava do prispevka
Zmenjeno.



Če pa ti slučajno še kakšni piškotki na pamet padejo mi pa  povej
0
Nazaj na vrh
Suzek
Starost: 44Pridružen: 10. apr 2005Prispevkov: 1960Kraj: Breg pri PolzeliStatus:Offline
Objavljeno: 8. jun 2005 12:38
Povezava do prispevka
Mal bi se še vmešala  Kk bi lahk nardila da bi upognjenci bli eni drugačne barve..bi blo vredu če v pol mase primešam kakav zraven? Bi to blo za jest?
Ena možnost je tud da ene pač zažgem pa bojo temni Wink
0
Nazaj na vrh
Manca1
Starost: 43Pridružen: 2. apr 2004Prispevkov: 776Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 8. jun 2005 14:24
Povezava do prispevka
Ja Suzek, ti kar tako naredi...v pol mase dodaj kakav in bo sigurno dobro. 
0
Nazaj na vrh
Jerca
Starost: n/aPridružen: 15. maj 2004Prispevkov: 7789Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 8. jun 2005 15:48
Povezava do prispevka
Mandulat (bademovac)
 
Mandljeve rezine
 
4jajca
420 gsladkorja
250 gmedu
250 gmandljev
2 listaoblatov
 
1. Jajca in sladkor penasto umešajte. Posodo postavite nad paro in med mešanjem postopoma dodajajte vreli med, na koncu pa še olupljene in sesekljane mandlje in nekaj celih.
2. Vse skupaj kuhajte in mešajte, dokler se ne začne ločevati od posode.
3. Vroče zlijte na oblato - 20x30 cm, enakomerno razporedite, pokrijte z drugim listom oblate in dobro pritisnite, da se čvrsto poveže
4. Vse prekrijte z desko in obtežite.

Naslednji dan razrežite z ogretim nožem. 

0
Nazaj na vrh
Manca1
Starost: 43Pridružen: 2. apr 2004Prispevkov: 776Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 9. jun 2005 7:13
Povezava do prispevka
včeraj sem delala londonske rezine in pa išler tortice...v bistvu sem
tukaj pri išler torticah naredila namesto krogcev kar srčke in potem
vsak srček oblila s čokolado ter dala nanj mandelj.
0
Nazaj na vrh
Suzek
Starost: 44Pridružen: 10. apr 2005Prispevkov: 1960Kraj: Breg pri PolzeliStatus:Offline
Objavljeno: 10. jun 2005 8:11
Povezava do prispevka
Punce mi lahko prosim pomagate... danes bom pekla upognjence pa nimam tehtnice. Kako naj odmerim 250 g sladkorja in 130 g moke?  
0
Nazaj na vrh
Jerca
Starost: n/aPridružen: 15. maj 2004Prispevkov: 7789Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 10. jun 2005 8:45
Povezava do prispevka
Jaz bi na tvojem mestu takole: Vzameš četrtino vsebine 1kg vrečke sladkorja. Moke pa vzameš tudi četrtino kg zavitka in to količino še razpoloviš (osmina kg - 125 g) Potem pa še malenkost mokce dodaš.
0
Nazaj na vrh
Manca1
Starost: 43Pridružen: 2. apr 2004Prispevkov: 776Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 10. jun 2005 9:16
Povezava do prispevka
Uh, do enih ponoči sem pekla pecivo. Ga imam okrog 16 različnih vrst in
danes popoldne ga odpeljem v Lj, da bodo lahko jutri na poroki imeli
moje pecivo. Še dobro da sem kljub temu, da sem delala na turbo sistem,
uspela narest ful dobro pecivo. Jerca, hvala za recepte
0
Nazaj na vrh
Manca1
Starost: 43Pridružen: 2. apr 2004Prispevkov: 776Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 10. jun 2005 9:17
Povezava do prispevka
Ja, pa še med oglase bi morala dati naslenji oglas: Iščem nekoga ki bi mi pomil goro posode in pospravil po kuhinji
0
Nazaj na vrh
Suzek
Starost: 44Pridružen: 10. apr 2005Prispevkov: 1960Kraj: Breg pri PolzeliStatus:Offline
Objavljeno: 10. jun 2005 9:19
Povezava do prispevka
Manca bravo
 
Jerca hvala Smile
0
Nazaj na vrh
Jerca
Starost: n/aPridružen: 15. maj 2004Prispevkov: 7789Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 10. jun 2005 10:05
Povezava do prispevka
Manca, vsaka čast!!  Si se pa dobro nagarala! To sploh ni mačji kašelj!!
0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 10. jun 2005 10:13
Povezava do prispevka
Manca1 kako pa to? Si pek ali slaščičar po poklicu? Mislim, ker če si je to moj sanjski poklic.
 
jap točno tko!
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Pecivo za poroko
Stran 3 od 5
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Pomanjkanje spanja izčrpa duševne sposobnosti, poslabšuje duševno zdravje in resno ogroža telesno zdravje.