BISKVIT:
10 dag margarine
10 dag sladkorja
9 dag moke
polovica pecilnega praška
1 vanilij sladkor
3 jajca
KREMA:
7 dcl mleka
2 vanilij pudinga
5 velikih žlic sladkorja
1 vanilij sladkor
3 kisle smetane
1 kompot marelic ali breskev
PRELIV:
4 dcl soka od kompota
1 dcl vode
4 žlice sladkorja
2 preliva za torte (Dolcela)
polovica soka ene limone
NAVODILO:
Zamešamo biskvitno testo in ga pečemo na 150-180 dokler ne porumeni.
V vroč puding dodamo kislo smetano in polijemo po biskvitu.
Marelice ali breskve damo na kremo in jih potisnemo vanjo. Zlagamo jih tako, da je med njimi nekaj prostora.
Zakuhamo naveden preliv, po navodilu na embalaži, in polijemo po kremi.
Kolač damo za vsaj 5 ur v hladilnik.