Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Omaka z losossom za Čebelico

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5
*tikvica
Starost: n/aPridružen: 17. maj 2004Prispevkov: 2884Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 10. feb 2005 22:22
Povezava do prispevka
Jenny, si že vprašala za začimbe k lososovi omakci?
A ta zapakirani prekajeni losos prodajajo v Mercatorju?
0
Nazaj na vrh
Kirka
Starost: 42Pridružen: 12. apr 2004Prispevkov: 3553Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 10. feb 2005 22:52
Povezava do prispevka
Jst sem si danes ze nakupila vse sestavine in bom jutri  skuhala to omakco..
Tudi mene zanima katere zacimbe so notri. Jenny??
 Pa se nekaj.. mogoce se bo slisalo malo neumno, ampak jst se nikdar nisem kuhala omakic na smetanovi podlagi. A za kuhanje se lahko uporabi katerakoli smetana (za stepanje, za kavo,..)? Jst sem sicer kupila zdej prov smetano za kuhanje od Dukata, sam je 2 X drazja od navadne Sparove smetane.
[color=orange:ddc61ba942]
0
Nazaj na vrh
*tikvica
Starost: n/aPridružen: 17. maj 2004Prispevkov: 2884Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 11. feb 2005 0:08
Povezava do prispevka
Kirka, lahko uporabiš navadno kislo smetano ali pa tudi sladko. Po želji. Ne rabiš kupovati smetane za kuhanje, ker je res predraga.
Jaz pri kuhanju omak, sploh iz piščanca vedno dodam kislo smetano in je super.
Pri lososovi omaki bom pa zmešala sladko in kislo.
0
Nazaj na vrh
Spela
Starost: n/aPridružen: 14. sep 2004Prispevkov: 3149Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. feb 2005 8:47
Povezava do prispevka
jaz sem ta recept z lososom delala z sladko ametano za stepanje in je blo super



od testenin pa sem imela zelene rezance in je blo res super!
0
Nazaj na vrh
Jenny
Starost: 41Pridružen: 29. maj 2004Prispevkov: 2693Kraj: lJUBLJANAStatus:Offline
Objavljeno: 13. feb 2005 20:21
Povezava do prispevka
ja sm vprašala in mi je samo rekel, da vse piše....hmmm...noče izdat vsega...a je katera že poskusla kej naredit?ali pride podobno, ali ne?ali še vedno manjka tisto "nekaj"?
0
Nazaj na vrh
*tikvica
Starost: n/aPridružen: 17. maj 2004Prispevkov: 2884Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 13. feb 2005 20:24
Povezava do prispevka
Nisem še probala. Pomoje bom ta teden, ko bo kuhanje na meni. Joj škoda, da noče povedati, katere začimbe so notri.
0
Nazaj na vrh
Kirka
Starost: 42Pridružen: 12. apr 2004Prispevkov: 3553Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 13. feb 2005 21:36
Povezava do prispevka
Jst sem tole omakco naredila v petek in je bla. Naredila sem po receptu, dala sem veeeeliko cesna, od zacimb pa: sol, poper in malo suhega petersilja.
[color=orange:ddc61ba942]
0
Nazaj na vrh
Jenny
Starost: 41Pridružen: 29. maj 2004Prispevkov: 2693Kraj: lJUBLJANAStatus:Offline
Objavljeno: 13. feb 2005 22:07
Povezava do prispevka
a je blo vsaj prbližn podobno ali še boljše?
0
Nazaj na vrh
Jenny
Starost: 41Pridružen: 29. maj 2004Prispevkov: 2693Kraj: lJUBLJANAStatus:Offline
Objavljeno: 16. feb 2005 12:41
Povezava do prispevka
še nekaj sem zvohala:je rekel, da sestavine so točno te, samo da mogoče pri lososu zadevo malo bolj popraži in to je (kao) vse...sumljiv mi je tale CHEFF...
0
Nazaj na vrh
Kirka
Starost: 42Pridružen: 12. apr 2004Prispevkov: 3553Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 16. feb 2005 13:10
Povezava do prispevka
Jenny, res imate sumljivega kuharja.
Ta omakca je prisla zelo podobna tisti v Piazzi. In je res mnjamsi.
 
[color=orange:ddc61ba942]
0
Nazaj na vrh
Cebelica Maja
Starost: 42Pridružen: 13. maj 2004Prispevkov: 1502Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. feb 2005 16:32
Povezava do prispevka
Jeeeenyyyy, zlata si!!!!! Šele danes sem videla, da si se res spomnila nameHvala, hvala, hvala. Ampak morm pa povedati, da je tale kuharček sigurno nekaj zamolčal. V tisti omakici je namreč ogromno začimb(vsaj tako zgleda), pa nekaj oranžnega je tudi notri. Ti povej, da bomo prišle ženske iz PL v pjaco in ga pošteno našeškale, ker nam nekaj prekriva. Hvala še enkrat!!!
0
Nazaj na vrh
Jenny
Starost: 41Pridružen: 29. maj 2004Prispevkov: 2693Kraj: lJUBLJANAStatus:Offline
Objavljeno: 16. feb 2005 18:35
Povezava do prispevka
tisto oranžno je pomoje losos???al kva?
0
Nazaj na vrh
tinna
Starost: 44Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 16. feb 2005 18:58
Povezava do prispevka
Jaz tudi mislim, da je losos (sem pri Kirki zadnjič poskusila  - hvala Kirka ), saj je take barve.
I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
Cebelica Maja
Starost: 42Pridružen: 13. maj 2004Prispevkov: 1502Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 17. feb 2005 8:48
Povezava do prispevka
Ne, ni losos. Nekaj drugega je. Tko cist na drobckan je blo notr, kaj pa jst vem kaj bi blo to.
0
Nazaj na vrh
Katja
Starost: n/aPridružen: 20. okt 2003Prispevkov: 18114Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 17. feb 2005 9:42
Povezava do prispevka
To bo žafran - žafranika.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Omaka z losossom za Čebelico
Stran 4 od 5
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
S čokolado obloženi malinovi grižljaji z arašidovim maslom so božanska poslastica, ki bo potešila željo po sladkem.