Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Omaka z losossom za Čebelico

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5
Jenny
Starost: 41Pridružen: 29. maj 2004Prispevkov: 2693Kraj: lJUBLJANAStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2005 22:07
Povezava do prispevka
-0,03 l olivnega olja
-10g česna
-70g prekajenega lososa
-0,03 belega vina
-1 do 1,5dl smetane
 
Na olivnem olju popražiš prekajenega lososa, na koncu dodaš česen, zaliješ s smetano in belim vinom in začiniš z malo soli
 
to je to
 
 
če bo katera hotela, mam pa še recepte za Question
 
--omako s spomladansko zelenjavo
--tunino omako
--omako z morskimi sadeži
--omako z gorgonzolo
(ekskluzivno iz Pjace)
0
Nazaj na vrh
Katja
Starost: n/aPridružen: 20. okt 2003Prispevkov: 18114Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2005 22:17
Povezava do prispevka
 .
0
Nazaj na vrh
Petra
Starost: 43Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 6817Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2005 22:18
Povezava do prispevka
A to je za na testenine? Po opisu sodeč mora biti  BBBBB
0
Nazaj na vrh
Kirka
Starost: 42Pridružen: 12. apr 2004Prispevkov: 3553Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2005 22:32
Povezava do prispevka
Kok si prijazna Jenny
Cebelici si ziher ful polepsala dan.
 
Samo se mi  zdi, da je kuhar se nekaj zamolcal, ker je pri lososovi omaki se ful enih zacimb noter.. mogoce ves katerih?
 
A lahko napises se ostale recepte, se posebno me zanima za tunino omako.
 
JENNY TI SI FACA
[color=orange:ddc61ba942]
0
Nazaj na vrh
Petra
Starost: 43Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 6817Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2005 22:44
Povezava do prispevka
Pa tista s spomladansko zalenjavo je tudi interesantna
0
Nazaj na vrh
Jerca
Starost: n/aPridružen: 15. maj 2004Prispevkov: 7789Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2005 22:54
Povezava do prispevka
Jenny, ti kar vse "gor vrž!!"
0
Nazaj na vrh
Ariana
Starost: n/aPridružen: 18. jan 2005Prispevkov: 4161Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2005 23:00
Povezava do prispevka
Jenny jaz bi imela vse recepteke če je možno?
0
Nazaj na vrh
pipi
Starost: n/aPridružen: 23. nov 2003Prispevkov: 2568Kraj: TrbovljeStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2005 23:57
Povezava do prispevka
Ja, Jenny, vse daj!
LP, Pipi
0
Nazaj na vrh
Milenushka
Starost: n/aPridružen: 13. dec 2003Prispevkov: 1179Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 7. feb 2005 15:29
Povezava do prispevka
Jenny, jaz sem te v soboto videla v Piazzi
0
Nazaj na vrh
Spela
Starost: n/aPridružen: 14. sep 2004Prispevkov: 3149Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. feb 2005 15:32
Povezava do prispevka
jaz imam tudi en dober recept z prekajenim lososom in smetano za testenine! bom šla iskat , pa vam ga zvečer prepišem
0
Nazaj na vrh
Jenny
Starost: 41Pridružen: 29. maj 2004Prispevkov: 2693Kraj: lJUBLJANAStatus:Offline
Objavljeno: 7. feb 2005 17:01
Povezava do prispevka
Milenushka je napisal/a
Jenny, jaz sem te v soboto videla v Piazzi

In se nisi pofočkala??!!...že razmišljam kako kazen dobiš

0
Nazaj na vrh
Ariana
Starost: n/aPridružen: 18. jan 2005Prispevkov: 4161Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. feb 2005 17:03
Povezava do prispevka
Jenny kdaj dobimo recepte?
0
Nazaj na vrh
Jenny
Starost: 41Pridružen: 29. maj 2004Prispevkov: 2693Kraj: lJUBLJANAStatus:Offline
Objavljeno: 7. feb 2005 17:27
Povezava do prispevka
bom vprašala za lososa če mi je kaj zamolčal...he he, ne drugače mi je dal pa list, kjer je imel skopirane tele kratke receptke, zej pa ne vem če kaj sam doda, sam je malo vrjetno, glede na to, da je vedno taka gužva in se mu poimoje lih ne da čarat še kaj zraven...
 
BOM PA VSEKAKOR POIZVEDLA V "KATEREM TIČU GRMI ZAJEC"
 
 
EVO ŠE OSTALI RECEPTKI ZA VSE VAS:
 
1.) SPOMLADANSKA ZELENJAVA:
 
-0,03l olivnega olja
-20g nakockane paprike
-20g paradižnika
-15g belušev
-15g radiča in rukole
-20g čebule
-10g česna
-1,5dl salse
-0,03dl belega vina
 
Na olivnem olju najprej popražiš čebulo in papriko, dodaš beluše, paradižnik, radič in rukolo.Zaliješ s salso, vinom in malo juhe(čiste)...Začiniš z mešanico začimb in soljo.
 
 
1.) TUNA(Na svojo harpuno..uouoo, nabodem eno tuno, uouoo..samo da se ne strga....joj kuk mi sam ob omembi besede tuna tale komad po glav skače..khm, ok nazaj k receptom)
 
-0.03l olivnega olja
-20g čebule
-10g česna
-20g nakockane paprike
-10g kaper
-1,5dl salse
-50g tune(uouoo, harpuno, uouoo)
 
Na olivnem olju prepražimo čebulo, papriko in česen. Dodamo tuno, paradižnik in kapre.Zalijemo z belim vinom in salso.Začinimo z mešanico začimb in soljo.
 
 
3.) MORSKI SADEžI:
 
-0.03l olivnega olja
-20g čebule
-10g  česna
-0,03l belega vina
-150-180g kuhanih morskih sadežev
 
Čebulo najprej popražimo na olivnem olju, dodamo morske sadeže inčesen, zalijemo z juho, belim vinom in salso.Začinimo z mešanico začimb in soli(vse po istem kopitu)
 
 
4.) GORGONZOLA:
 
-1,5dl smetane
-70-80g gorgonzole
-20g bešamela
 
V smetani raztopiš gorgonzolo in bešamel, začiniš z 2-3 kapljicami belega vina, soliš po okusu...
 
to je tro..če pa še kake recepte zvoham pa takoj povem...DOBER TEK PUNCE!!!!
0
Nazaj na vrh
kiara
Starost: 49Pridružen: 5. nov 2004Prispevkov: 2540Kraj: VelenjeStatus:Offline
Objavljeno: 7. feb 2005 17:30
Povezava do prispevka
Super recepti. Ampak fora je pa ravno v ...Začinimo z mešanico začimb in soljo....Katero mešanico???
Nikoli se ne kregajte z idiotom,spravil vas bo na svoj nivo in premagal z izkušnjami!
0
Nazaj na vrh
Kirka
Starost: 42Pridružen: 12. apr 2004Prispevkov: 3553Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 7. feb 2005 17:38
Povezava do prispevka
JennyHvala za recepte.
 
A mogoce katera ve v kaksni embalazi naj bi bil prekajeni losos za to omako.
Jst pojma nimam, ker nisem se nikoli kupovala prekajenega lososa 
[color=orange:ddc61ba942]
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Omaka z losossom za Čebelico
Stran 1 od 5
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
S čokolado obloženi malinovi grižljaji z arašidovim maslom so božanska poslastica, ki bo potešila željo po sladkem.