bom vprašala za lososa če mi je kaj zamolčal...he he, ne drugače mi je dal pa list, kjer je imel skopirane tele kratke receptke, zej pa ne vem če kaj sam doda, sam je malo vrjetno, glede na to, da je vedno taka gužva in se mu poimoje lih ne da čarat še kaj zraven...
BOM PA VSEKAKOR POIZVEDLA V "KATEREM TIČU GRMI ZAJEC"

EVO ŠE OSTALI RECEPTKI ZA VSE VAS:
1.) SPOMLADANSKA ZELENJAVA:
-0,03l olivnega olja
-20g nakockane paprike
-20g paradižnika
-15g belušev
-15g radiča in rukole
-20g čebule
-10g česna
-1,5dl salse
-0,03dl belega vina
Na olivnem olju najprej popražiš čebulo in papriko, dodaš beluše, paradižnik, radič in rukolo.Zaliješ s salso, vinom in malo juhe(čiste)...Začiniš z mešanico začimb in soljo.
1.) TUNA(Na svojo harpuno..uouoo, nabodem eno tuno, uouoo..samo da se ne strga....joj kuk mi sam ob omembi besede tuna tale komad po glav skače..

khm, ok nazaj k receptom)
-0.03l olivnega olja
-20g čebule
-10g česna
-20g nakockane paprike
-10g kaper
-1,5dl salse
-50g tune(uouoo, harpuno, uouoo

)
Na olivnem olju prepražimo čebulo, papriko in česen. Dodamo tuno, paradižnik in kapre.Zalijemo z belim vinom in salso.Začinimo z mešanico začimb in soljo.
3.) MORSKI SADEžI:
-0.03l olivnega olja
-20g čebule
-10g česna
-0,03l belega vina
-150-180g kuhanih morskih sadežev
Čebulo najprej popražimo na olivnem olju, dodamo morske sadeže inčesen, zalijemo z juho, belim vinom in salso.Začinimo z mešanico začimb in soli(vse po istem kopitu)
4.) GORGONZOLA:
-1,5dl smetane
-70-80g gorgonzole
-20g bešamela
V smetani raztopiš gorgonzolo in bešamel, začiniš z 2-3 kapljicami belega vina, soliš po okusu...
to je tro..če pa še kake recepte zvoham pa takoj povem...DOBER TEK PUNCE!!!!