Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Kruh

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5
Staša
Starost: n/aPridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 8237Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 9. apr 2004 13:22
Povezava do prispevka
senka je napisal/a

Kolk so pa kaj zdravi? A so bolj priporočljivi kot navaden kruh, al ne?


Katja, v sili hudič muhe... ti pa podplatke.



Gi imajo okol 80. Jaz sem po njih še bolj lačna. So pa mi ful dobrega okusa.

0
Nazaj na vrh
xtinax
Starost: 15Pridružen: 15. mar 2004Prispevkov: 4071Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 9. apr 2004 13:26
Povezava do prispevka

Staša, ko takole berem tvoje poste, se mi zdi, da imaš ti en tak čuden okus...  (beljak. ploščice pa podplatki... no ja večini niso všeč).


Kje si ga pa dobila? Jaz bi tudi takega.

0
Nazaj na vrh
Senka
Starost: n/aPridružen: 15. dec 2003Prispevkov: 3246Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 9. apr 2004 13:31
Povezava do prispevka
Kaj je to Gi in kaj pomeni, če jih imajo okol 80?
0
Nazaj na vrh
Katja
Starost: n/aPridružen: 20. okt 2003Prispevkov: 18114Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 9. apr 2004 13:33
Povezava do prispevka
Glikemični indeks.
0
Nazaj na vrh
Senka
Starost: n/aPridružen: 15. dec 2003Prispevkov: 3246Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 9. apr 2004 13:38
Povezava do prispevka
Aha...?
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45020Kraj: Planet LepoteStatus:Online
Objavljeno: 9. apr 2004 14:33
Povezava do prispevka

senka je napisal/aKaj pa tiste riževe okrogle kruhke (jaz jim pravim podplatki)... a jih jeste? Meni najprej niso bili všeč, zdaj sem se pa kar navadila nanje. Ker doma zelo malo jem (ker me doma skoraj nič ni ) se mi navaden kruh ponavadi posuši, splesni... (ne bi več naštevala, da ne bo kateri slabo ) ti podplatki so pa vedno ready to eat!


Riževi vaflji  - meni so sami zanič, ampak s čim zraven so pa ok. Najboljši so mi z zelenjavnimi ribami iz konzerve.

A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
Iree
Starost: 56Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 9321Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 9. apr 2004 15:02
Povezava do prispevka
Kako pa je s prepečenci Wasa glede GI? Kalorij imajo namreč skoraj toliko kot rezina kruha (50, kruh naj bi imel 70).
0
Nazaj na vrh
minca
Starost: 41Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 1232Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 9. apr 2004 15:54
Povezava do prispevka
Meni so pa najboljši z morsko soljo, pa kakšen sirni namaz, drugače mi pa sami tudi niso tako slabi.
0
Nazaj na vrh
xtinax
Starost: 15Pridružen: 15. mar 2004Prispevkov: 4071Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 9. apr 2004 15:57
Povezava do prispevka
kalorij imajo res skoraj toliko kot rezina kruha, ampak zelo MAJHNA rezina kruha. Tista, ki bi jo jaz odrezala, bi bila vsaj 2x večja. Na ta način mi je uspelo kontrolirat. GI imajo verjetno pa tak kot kruh iz primerljive moke (glede na to, katero vrsto Wase ješ)
0
Nazaj na vrh
Iree
Starost: 56Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 9321Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 9. apr 2004 16:15
Povezava do prispevka
Hm, najbrž je najboljša tista najbolj pusta vrsta (polnozrnata), jaz imam najraje sezamove, vendar so iz bele moke.
0
Nazaj na vrh
Staša
Starost: n/aPridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 8237Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 9. apr 2004 16:23
Povezava do prispevka
xtinax je napisal/a

Staša, ko takole berem tvoje poste, se mi zdi, da imaš ti en tak čuden okus...  (beljak. ploščice pa podplatki... no ja večini niso všeč).


Kje si ga pa dobila? Jaz bi tudi takega.



Včeraj sem šla spat ob eptih ins em še malo zadeta očitno - sploh mi ni šlo v glavo, o kakšnem beljaku, ploščicah in podplatkih govoriš  Potem sem šele videla, da govoriš o beljakovinskih ploščicah


Čuden okus praviš  Se navadiš


 

0
Nazaj na vrh
Staša
Starost: n/aPridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 8237Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 9. apr 2004 16:24
Povezava do prispevka

Iree je napisal/aKako pa je s prepečenci Wasa glede GI? Kalorij imajo namreč skoraj toliko kot rezina kruha (50, kruh naj bi imel 70).


Pomojem je kar visok, glede na to, da so tako prhki. Polnozrnati gor ali dol.

0
Nazaj na vrh
.:sonja:.
Starost: 43Pridružen: 21. okt 2004Prispevkov: 7366Kraj: VelenjeStatus:Offline
Objavljeno: 16. jan 2005 11:42
Povezava do prispevka
Nekaj me zanima glede tistega polnozrnatega kruha, ki se ga dobi v DMju. Kako lahko en tak kruh zdrži pol leta brez konzervansov. Zadnje čase sem ga spet začela jesti in mi je to malo čudno.
0
Nazaj na vrh
.:sonja:.
Starost: 43Pridružen: 21. okt 2004Prispevkov: 7366Kraj: VelenjeStatus:Offline
Objavljeno: 17. jan 2005 12:51
Povezava do prispevka
Noben ne ve?
0
Nazaj na vrh
pikica
Starost: 40Pridružen: 26. okt 2003Prispevkov: 10153Kraj: ŠtajerskaStatus:Offline
Objavljeno: 17. jan 2005 13:02
Povezava do prispevka
Odgovor boš našla tukaj https://www.planet-lepote.com/forum/forum_posts.asp?TID=5508& amp;KW=kruh 
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Kruh
Stran 4 od 5
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Slovenska prestolnica je še drugi dan zasijala kot središče modnega oblikovanja, kjer so se predstavili tako uveljavljeni, kot novi oblikovalci.