Trening: 75 minut kolesarjenja od tega prvih 35 minut skoraj maksimum
5. še en večji kos Sovany-a
Joj, joj, joj, ne kupim več Sovany-a, preprosto predober je! Približno sem si izračunala, da sem danes zaužila kar 280 g beljakovin, od tega 60% iz sira... Madonca, 5 g beljakovin na kg telesne teže mi to znese- kot bi bila bodybuilder...
Nazadnje urejeno 28. apr 2007 22:16; skupaj popravljeno 2 krat
tek na tešče: 40min teka + 10 minut hitre hoje v klanec
Z: 2dc navadni light jogurt, merica maxxwhey kokos, ovseni kosmiči in pšenični otrobi M: pol jabka, ostanek zgornje mešanice (zjutri nisem mogla vsega pojest) K: kos črnega kruha, mešana solata s stuno M: pol jabka V: skuta s češnjami/ hy pro
If one dream should fall and break into a thousand pieces, never be afraid to pick one of those pieces up and begin again~
M:bile so zgolj 4 žličke creme desserta in za nadomestek jabolko V: 100 g skute Zž + majhen paradižnik+malo paprike M:Poskusila sem še košček pica in sirovega bureka, ki ga nisem jedla res dolgo časa
K: polnovredni riž, pičančji file (v koščkih), mešana zelenjava, kuhana (koruza, grahek in korenje) , skleda zelene solate (solate sem se prav prenajedla..)
Zeleni čaj 30 minut orbitreka z intervali, 60 trebušnjakov Z:1,5 dcl Dukat 0,1% + 4 žlice PZ kosmičev + 2 jagodi in nekaj rozin M:Natreen creme dessert, jabolko K:Puranji ražnjič, bučke, goveja juha, solata M: V:
Madona tile intervali pa so učinkoviti, tako da bom tole bolj prakticirala...Zaenkrat bo treba daljše delat in še malo pogostejše. Sem se kar malo bolj spotila kot običajno, pa ne bi škodovalo če bi se še malo bolj
Nazadnje urejeno 29. apr 2007 13:17; skupaj popravljeno 1 krat