Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Jabolčne poslastice

Pojdi na stran 1 , 2
romy
Starost: -14Pridružen: 26. jan 2006Prispevkov: 11066Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. jul 2006 14:43
Povezava do prispevka
cukrcek, komaj cakam da bom imela kakšna pametna jabučka, da sprobam tvoje recepte!!!
0
Nazaj na vrh
cokoladaa
Starost: n/aPridružen: 8. apr 2004Prispevkov: 591Kraj: kamnikStatus:Offline
Objavljeno: 31. jul 2006 14:36
Povezava do prispevka
cukrček,
 ta vikend sem naredila jabolčne kremšnite po tvojem receptu.
super so uspele in so bile res dobre!
0
Nazaj na vrh
I cukrcek I
Starost: 49Pridružen: 15. dec 2005Prispevkov: 1353Kraj: JeseniceStatus:Offline
Objavljeno: 31. jul 2006 14:52
Povezava do prispevka
Ful sem vesela, da so ti ratale, ti kar piši, če si mišljenja, da je treba kaj spremeniti pri receptu...Če boš še kakšno slikico imela, ne bi bilo slabo...
En sam pogled, lahko ustvari vesolje...(Morgenstern)
0
Nazaj na vrh
cokoladaa
Starost: n/aPridružen: 8. apr 2004Prispevkov: 591Kraj: kamnikStatus:Offline
Objavljeno: 31. jul 2006 14:56
Povezava do prispevka
 recepta ni potrebno prav nič spreminjati. edino za "ta lene" dni lahko kupimo že pripravljeno jabolčno čežano, namesto kuhanja jabolk.
 slika pa... hja... standardni izgovor; je prehitro zmanjkalo.
0
Nazaj na vrh
sanda
Starost: 41Pridružen: 5. jun 2005Prispevkov: 4168Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 18. avg 2006 11:02
Povezava do prispevka
Danes sem spekla jabolčne kremšnite - se hladijo

Drugače pa sem odkrila še eno zanimivo knjigo in sicer: Jabolka na 100 načinov (posebna izdaja revije Dober tek). Meni se kar sline cedijo; največ je sicer sladic, je pa tudi nekaj drugih jedi z jabolki...

Pa še ena stvar, ki jo bom kar tule vprašala: doma imam ogromno hrušk, ima morda katera kakšen dober, enostaven recept, kaj naj z njimi naredim? Pa še to: hruške so zelo sladke, mehke in polne soka
0
Nazaj na vrh
mojcej
Starost: 48Pridružen: 16. okt 2004Prispevkov: 10057Kraj: My planetStatus:Offline
Objavljeno: 1. okt 2006 16:49
Povezava do prispevka
Cukrček, upam, da ne boš huda, če kar tukaj vprašam, ko smo ravno pri "jabolčni temi". Včeraj sem namreč dobila ogromno vrečko jabolk, danes sem sicer spekla štrudl, tudi čez teden mi mogoče uspe še kakšna pita ali pa poskusim s kremšnitami, vendar pa je jabolk res veliko in mi jih je škoda metati stran. Imate kakšen fajn trik konzerviranja? Ne bi jih vlagala, ker kompotov nihče ne je . Jih je že katera kdaj poskusila naribati in shraniti v zamrzovalniku? So potem enako okusna?
Packarije http://mojcej.moj-album.comBedarije :) http://mojcej.webs.com
0
Nazaj na vrh
kia
Starost: 37Pridružen: 16. feb 2005Prispevkov: 8808Kraj: ChickenlandStatus:Offline
Objavljeno: 1. okt 2006 16:54
Povezava do prispevka
mojcej, kaj pa kakšna jabolčna marmelada? Jaz sem jo naredila, ko sem dobila cel zaboj jabolk in je nastala njami marmeladica!
Save the earth. It's the only planet with chocolate.
0
Nazaj na vrh
mojcej
Starost: 48Pridružen: 16. okt 2004Prispevkov: 10057Kraj: My planetStatus:Offline
Objavljeno: 1. okt 2006 17:07
Povezava do prispevka
Sem razmišljala tudi o marmeladi, a kaj ko tega pri nas ne jemo
Packarije http://mojcej.moj-album.comBedarije :) http://mojcej.webs.com
0
Nazaj na vrh
kia
Starost: 37Pridružen: 16. feb 2005Prispevkov: 8808Kraj: ChickenlandStatus:Offline
Objavljeno: 1. okt 2006 17:14
Povezava do prispevka
Jah, potem pa ne vem... Lahko spečeš par pekačev pite, pa jo zamrzneš po kosih - ostane skoraj ista, kot sveža, lahko narediš jabolčni kis (čeprav s tem je precej dela), lahko jih pa samo odcediš na kakšnem Power Juicerju in imaš sveže odcejen jabolčni sok.
Save the earth. It's the only planet with chocolate.
0
Nazaj na vrh
mojcej
Starost: 48Pridružen: 16. okt 2004Prispevkov: 10057Kraj: My planetStatus:Offline
Objavljeno: 1. okt 2006 17:16
Povezava do prispevka
A si že poskusila to s pito? Hmmm, to bi pa bila ena rešitev.
Packarije http://mojcej.moj-album.comBedarije :) http://mojcej.webs.com
0
Nazaj na vrh
kia
Starost: 37Pridružen: 16. feb 2005Prispevkov: 8808Kraj: ChickenlandStatus:Offline
Objavljeno: 1. okt 2006 17:32
Povezava do prispevka
Ja, saj pravim, skoraj ista ostane (mogoče je malenkost bolj vlažna). Bi se ti pomoje splačalo...
Save the earth. It's the only planet with chocolate.
0
Nazaj na vrh
mojcej
Starost: 48Pridružen: 16. okt 2004Prispevkov: 10057Kraj: My planetStatus:Offline
Objavljeno: 1. okt 2006 17:36
Povezava do prispevka
Mi je kar všeč tolele, aha. Bom najbrž res tako naredila. Malo jih bom pa naribala in shranila, pa potem poročam kako in kaj.
Hvala
Packarije http://mojcej.moj-album.comBedarije :) http://mojcej.webs.com
0
Nazaj na vrh
Travica
Starost: 12Pridružen: 19. mar 2006Prispevkov: 7403Kraj: NeverlandStatus:Offline
Objavljeno: 1. okt 2006 21:19
Povezava do prispevka
Mojcej, tudi štrudl lahko krasno zmrzneš. Surovega (to prakticira ena moja sodelavka, ki pravi, da je odličen) ali pečenega.
Potem pa samo še povabiš planetke na degustacijo...
Tudi pot, dolga tisoč kilometrov, se začne z enim korakom.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Jabolčne poslastice
Stran 2 od 2
Pojdi na stran 1 , 2
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Mirno lahko rečemo, da je dogodek Met Gala največja modna noč!