Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Hujšamo s Planetom Lepote!

Pojdi na stran 109 , 110 , 111 , 112 , 113 , 114 , 115 , 116 , 117 , 118 , 119
Lumpa
Starost: 42Pridružen: 2. nov 2004Prispevkov: 7406Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 1. maj 2007 18:04
Povezava do prispevka
joj, sori...spregeledala
A si mogoče mislna na ovsene otrobe?
Spet se mi je na bolš poslabšal.
0
Nazaj na vrh
tinchyka
Starost: 34Pridružen: 7. feb 2007Prispevkov: 4716Kraj: somwhere over thereStatus:Offline
Objavljeno: 1. maj 2007 20:17
Povezava do prispevka
Punce nekaj me zanima. Bi bilo vredu, če bi si jaz privoščila off dan na vsaka dva tedna in to potem dva dni?Ali je boljše, da imam na teden enkrat. ker meni je lažje, če imam dva dni skupaj in potem to na vsakih 14 dni.
I may not be perfect, but I'm always me.
0
Nazaj na vrh
1pomlad
Starost: 44Pridružen: 13. maj 2005Prispevkov: 313Kraj: tu pa tamStatus:Offline
Objavljeno: 1. maj 2007 20:41
Povezava do prispevka
Meni je pa smešno to planiranje off day-ov.

Mislim, da je prehranjevanje potrebno spremeniti za celo življenje in če misliš, da potrebuješ off day-e nekaj ni OK.
Če rabiš off day, potem "trpiš" v vseh ne off day-ih in to na dolgi rok ni uspešno.

Logično je, da kdaj poješ kaj, kar ni najbolj zdravo, ampak, da planiraš kdaj to bo....in takrat npr. namesto pesti pomfrija poješ pol friteze...no go

Kaj bi vam govorila, če pa nič ne zaleže.
0
Nazaj na vrh
tinchyka
Starost: 34Pridružen: 7. feb 2007Prispevkov: 4716Kraj: somwhere over thereStatus:Offline
Objavljeno: 1. maj 2007 20:55
Povezava do prispevka
Jaz definitivno ne "trpim", ko nimam off dnevov.Se zavedam, da je potrebno spremeniti prehranjevenje za celo življenje in točno to tudi počnem.Pri nas doma se ob vikendih (večinoma vsak drugi)ponavadi vedno peče pecivo in podobne zadeve in takrat jaz to jem. Seveda ne pretiravam, kot sem to počela prej, ampak normalno jem. Vzamen pa potem tisto soboto in nedeljo kot off dan. Zame ni off dan to, da bi ves teden pazila kajjem, potem pa bi se za vikend "nažrla" vsegaa kar bi mi prišlo pred oči in mislen, da nobena od punc tega ne počne.jaz takrat pač jem kar imam rada a še vedno v zmernih količinah.
0
Nazaj na vrh
tinchyka
Objavljeno: 1. maj 2007 21:04
Povezava do prispevka
Saj imaš prav in super če tebi uspeva brez tega. Samo jaz, če naprime med tednom pojem npr.rebro milke, si mislim: eh itak sem že zavozila s tem , da sem pojedla čokolado, potem pa  je itak brezveze, da se danes še naprej trudim z zdravo prehrano. Vem, da to ni prav a si ne morem pomagati. Kaj ti narediš v takih trenutkih?
0
Nazaj na vrh
1pomlad
Objavljeno: 1. maj 2007 21:06
Povezava do prispevka
Super, ampak zakaj ga potem imenovati off day? Dan kot dan pač...

Ne vem kako funkcionirate...ampak, če si jaz nekaj prepovem, potem se mi 1 dan odtrga. In potem si rečem k...., dons sem itak že vse zaj... in pojem še kaj drugega "prepovedanega", pa tretjega, pa četrega...

..v istem času pisale enake stvari....

Kar odgovorim...nič ni prepovedano. Težim k temu, da jem zdravo, kdaj pa kdaj me pa tudi pica ne bo pokončala. Pojem jo toliko, da se najem, ostale obroke ohranim po planu. To sem naredila prejšnji teden, pa kljub temu izgubila nekaj teže...

0
Nazaj na vrh
tinchyka
Objavljeno: 1. maj 2007 21:12
Povezava do prispevka
Te čisto razumem. Kaj pa ti storiš, ko npr. poješ rebro čokolade? Nadaljuješ z zdravo prehrano?Meni je lažje, če si določim en dan, ko pojem tisto rebro čokolade in potem nimam slabe vesti, ker ja ta dan bil tako ali tako kao off dan.
0
Nazaj na vrh
tinchyka
Objavljeno: 1. maj 2007 21:14
Povezava do prispevka
Upas, nisem videla, da si že odgovorila na moje vprašanje. Očitno res piševa ob enakem času
0
Nazaj na vrh
I cukrcek I
Starost: 50Pridružen: 15. dec 2005Prispevkov: 1353Kraj: JeseniceStatus:Offline
Objavljeno: 1. maj 2007 21:15
Povezava do prispevka
Lumpa je napisal/a
joj, sori...spregeledala
A si mogoče mislna na ovsene otrobe?

Ja možno da so....
To nisem nikoli jedla...ne poznam....grem po netu malo pobrskati...

Pomlad1....day - off si vzameš samo zaradi motivacije.....kot npr. v službi bolje delaš, bolje si plačan, kajne....če otrok dobi pospravi sobo, ga nagradiš ali pohvališ, in on se potem še bolje trudi. Še celo psi "vkapirajo", da če da tačko, dobi briketek...
To je stvar psihe...jaz si predstavljam tako...če se bom vzdržala pomfrita čez teden, si v npr. nedeljo kupim kos sadne torte...in temu se veselim....Ko pa pride ta dan, se večinoma punce ne prenažirajo do mrtvega, stvar je v tem, da si pač zdržal še 1 teden.
Z nikomur ni nič narobe, če se  6-dnevnemu odrekanju, prisluži npr. slaščico...

Pa omenila si, da si moraš  prehrano spremeniti za celo življenje....logično je, da moramo zdravo jesti itd....jaz sem normalno jedla, zredila sem se zaradi zdravil....tudi če nič nisem jedla, sem pridobivala na teži...
Priporočali so mi to dieto in začela sem končno izgubljati kile....in zakaj se ne bi nagrajevala z dnevom off, če sem zdržala da nisem ob 3-zjutraj "laufala" in se nekontrolirano prenajedala....pa nisem sama kriva, da čutim tolikšen apetit...vsak dan je borba, da se upreš nezdravi stvari in temu tudi nagrada....
Nič slabega nisem mislila, samo razložila sem ti iz svojega stališča, in upam da boš razumela....pa lp

En sam pogled, lahko ustvari vesolje...(Morgenstern)
0
Nazaj na vrh
tinchyka
Objavljeno: 1. maj 2007 21:16
Povezava do prispevka
Se opravičujem, ker je že 3 post zapored.

Bom poskusila narediti tako kot počneš ti, in če mi uspe ti poročam.
0
Nazaj na vrh
Lumpa
Starost: 42Pridružen: 2. nov 2004Prispevkov: 7406Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 1. maj 2007 21:18
Povezava do prispevka
Cukrček, kakšne oblike pa je ta ovsena stvar? briketki? lističi?
Spet se mi je na bolš poslabšal.
0
Nazaj na vrh
1pomlad
Objavljeno: 1. maj 2007 21:22
Povezava do prispevka
Namesto obroka pojem čokolado iz maxximum shopa

al pa hy pro čokolada-lešnik.....

Še zmeraj verjamem, da je slaba vest najslabše od vsega...zakaj moraš imeti slabo vest zaradi rebre čokolade...(ne sicer vsak dan...) 
Pač, pasala ti je čokolada, upoštevaj jo, kot da je malica in naslednji obrok jej normalno...

Zakaj bi čakala na torto v nedeljo, če mi pa paše danes....ker je nedelja dan off?

Nazadnje urejeno 1. maj 2007 21:27; skupaj popravljeno 2 krat
0
Nazaj na vrh
natopakt
Starost: n/aPridružen: 20. mar 2006Prispevkov: 2807Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 1. maj 2007 21:26
Povezava do prispevka
Problem nastane,če si ti privoščiš rebro čokolade zelo pogosto,npr. večkrat na teden. To potem tudi vpliva na tvoj napredek. Jaz se popolnoma strinjam z cukrckom,meni je lepše imeti day off,takrat se nagradim za tiste dva tedna,ko sem bila pridna in se držala zdrave prehrane. Seveda si želim,da mi zdrava prehrana preide v navado in da bi tako še naprej v življenju jedla,ampak trenutno mi je cilj izgubiti čim več maščobe,ko pa enkrat bom prišla do cilja,bom samo naprej nadaljevala z zdravo prehrano in si privoščila kako pregreho,ko mi o zapsalo,šele takrat bom jaz opustila off dneve.
Do takrat pa se mi zdijo primerni in tudi me potem motivirajo še bolj.
0
Nazaj na vrh
Minnie
Starost: 37Pridružen: 8. sep 2006Prispevkov: 541Kraj: Blizu KranjaStatus:Offline
Objavljeno: 1. maj 2007 21:29
Povezava do prispevka
Moj off dan....Ne vem zadnjič je blo to 10  piškotov.
Sicer pa nimam določenega off dneva, ker nimam take želje več po kakršnikoli taki hrani...enostavno sem jo "izbrisala iz spomina". Kdaj pojem košček 70% gorenjke (1/4 rebra) ampak zaradi tega nimam slabe vesti. Jaz recimo na off dan pojem kak kos kruha s kakšno salamo...peciv praktično ne, ali pa recimo sladoled. Ni pa to tako da bi si rekla ja, danes je off dan in potem pojedla pomfri in pohan sir ( fuj) za kosilo pa kebab za večerjo... Meni take reči niso. Mastno in ocvrto mi ni, pizze tudi ne...Torte ne...Ma ne vem, jaz isto lepo imam cel dan urejeno prehrano razen če mi naprimer zapaše sladoled temu potem rečem off dan. Zgodi se pa na teden dni ali več.
0
Nazaj na vrh
1pomlad
Objavljeno: 1. maj 2007 21:30
Povezava do prispevka
Seveda, kakor komu ustreza.
Ampak a ni grozno, da moraš en sladoled cel teden naprej planirat
Ti pa povem, da če je tvoj cilj samo izgubiti težo, boš pa kmalu spet nazaj na prejšnjih navadah...govorim iz dolgoletnih izkušenj

0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Hujšamo s Planetom Lepote!
Stran 114 od 120
Pojdi na stran 109 , 110 , 111 , 112 , 113 , 114 , 115 , 116 , 117 , 118 , 119
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Kate se je vedno upirala pravilom hitre mode in cikličnim trendom, saj daje prednost klasičnemu slogu