Lumpa je napisal/ajoj, sori...spregeledala

A si mogoče mislna na ovsene otrobe?
Ja možno da so....
To nisem nikoli jedla...ne poznam....grem po netu malo pobrskati...
Pomlad1....day - off si vzameš samo zaradi motivacije.....kot npr. v službi bolje delaš, bolje si plačan, kajne....če otrok dobi pospravi sobo, ga nagradiš ali pohvališ, in on se potem še bolje trudi. Še celo psi "vkapirajo", da če da tačko, dobi briketek...
To je stvar psihe...jaz si predstavljam tako...če se bom vzdržala pomfrita čez teden, si v npr. nedeljo kupim kos sadne torte...in temu se veselim....Ko pa pride ta dan, se večinoma punce ne prenažirajo do mrtvega, stvar je v tem, da si pač zdržal še 1 teden.
Z nikomur ni nič narobe, če se 6-dnevnemu odrekanju, prisluži npr. slaščico...
Pa omenila si, da si moraš prehrano spremeniti za celo življenje....logično je, da moramo zdravo jesti itd....jaz sem normalno jedla, zredila sem se zaradi zdravil....tudi če nič nisem jedla, sem pridobivala na teži...
Priporočali so mi to dieto in začela sem končno izgubljati kile....in zakaj se ne bi nagrajevala z dnevom off, če sem zdržala da nisem ob 3-zjutraj "laufala" in se nekontrolirano prenajedala....pa nisem sama kriva, da čutim tolikšen apetit...vsak dan je borba, da se upreš nezdravi stvari in temu tudi nagrada....
Nič slabega nisem mislila, samo razložila sem ti iz svojega stališča, in upam da boš razumela....pa lp