no, končno sem se še jaz odločila, da se včlanim v kolektivno trplenje  že par mesecev nekaj na pol probavam, ampak ni bilo prave motivacije. Danes pa sem se šla mal pogret na sončka in sem bla dobesedno zgrožena nad svojimi stegni, ki niti niso tako obširna, ampak mahlava, brez ene same mišice  Glede na to, da ni več toliko obveznosti za faks, bo tudi več časa in energije za gibanje. Saj sem prebrala večino strani, potrebujem samo potrditev, katera hrana je ok. -beljaki s koščkom stoletnega kruha (samih beljakov ne morem) - light skuta (lahko lj. mlekarne?) z zamrznjenim sadjem (sama skuta mi je zanič, a to potem kar spasiram skupaj al kako?) -dopoldan kakšno sadje, lahko tudi navaden light jogurt brez okusa? -polnozrnate testenine in riž za kosilo -ter zvečer piščanec/puran v toasterju brez maščobe (grill funkcija  ) z zelenjavo (brokoli, cvetača, bučke, melancani, lahko kdaj tudi kuhan krompir v kosih za kosilo?) .... kaj bi še lahko zvečer?? Sirov in salam ne maram, pa namazov tudi ne... Se pravi tak pust jedilnik, enkrat tedensko day off. Za začetek 20 min dnevno teka ali orbitreka, ali eno uro kolesarjenja. Pa seveda še doma 20 min vaj. Je to ok? Glede na enormne količine sladkorja in OH, ki jih zaužijem zdaj, ne bi rada preveč zmanjšala vnosa kalorij kar naenkrat, še vseeno pa pričakujem vsaj minimalno spremembo v 2, 3 mesecih. Izvedljivo?  p.s: kia, sem te videla v torek v Globalu in lahko rečem samo   p.s2: falila temo. lahko moderatorka prestavi v hujšamo s PL? Hvala! |