- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvoZadnje novice
Najbolj brano
Pomlad1, namesto off-day lahko rečemo počitek, če te moti beseda off-day...Tiste, ki imate 50 kilc, ja valda da ni problem pojesti košček čokolade, tudi celo...če bi jo jaz jedla kot mi zapaše bi imela že 100 kg...saj ni nihče releč, da se pa strogo moraš držati, da ne smeš niti pogledati sladkarij...jaz skoraj vsak dan pojem košček peciva, ali kepoico sladoleda, vendar to naredim zjutraj...naučila sem se da moram grešiti po malo...pri off.dayu pa bom mogoče pojedla 2 kepe sladoleda...Saj nismo v vojski...Večina nas dela na tem, da se motiviramo in s tem, ko ti pišeš, da bomo prej kot slej dobile vse kile nazaj, ker veš iz svojih izkušenj, mene osebno ne motiviraš...Naučila sem se jesti in to je vse...nimam urnika kdaj moram kdaj...svobodna sem, in lahko jem tudi ob 2 zjutraj, a moram vedeti kaj jesti....ne verjamem katera druga dieta to dovoli....
Mimogrede da se pohvalim....imam 70 kg, v pasu sem zgubila 7 cm...ostalo se ne spomnim, vesela sem in ponosna na sebe, da sem prenehala uporabljati sladkor, maščobo, da sem se naučila jesti zelenjavo in predvsem uživati v njej ter piti ful tekočine...
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...