Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Hujšamo s Planetom Lepote!

Pojdi na stran 110 , 111 , 112 , 113 , 114 , 115 , 116 , 117 , 118 , 119 , 120
natopakt
Starost: n/aPridružen: 20. mar 2006Prispevkov: 2807Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 1. maj 2007 21:35
Povezava do prispevka
Jah,če ti tako praviš.
Meni ni cilj izguba samo kilogramov,ampak se še naprej prehranjevati zdravo. Če bi mi bil cilj samo izgubiti teh par kil,potem ne bi vztrajala že 4 mesece,ampak bi že prej obupala. Ampak,ker končno mi je nekaj kliknilo v glavi,da moram poskrbti za svoje zdravje in to tudi delam. In se mi zdi,da sem še toliko bolj močna,kar se tiče sladkarij,ker se jim znam upreti. Ko mi zapaše, si rečem ne,danes ne bom in tudi ne jem. In to je to.
No,sicer pa vsakemu svoje,vsaka mora sama pri sebi ugotoviti,kaj ji najbolj ustreza a ne?
0
Nazaj na vrh
tinna
Starost: 45Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 2. maj 2007 10:23
Povezava do prispevka
1pomlad, se strinjam s tabo. Tudi sama sem po dolgih kombiniranjih
raznoraznih off-ov in podobnega, prišla do tega, o čemer si ti pisala.
In tudi meni tako ustreza.
I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
tinchyka
Starost: 34Pridružen: 7. feb 2007Prispevkov: 4716Kraj: somwhere over thereStatus:Offline
Objavljeno: 2. maj 2007 10:39
Povezava do prispevka
Tinna, eno vprašanje imam zate. Torej, če se mi "zalušta" kocka čokolade jo naj pojem, ali pa si naj raje rečem da ne.
I may not be perfect, but I'm always me.
0
Nazaj na vrh
Lubenica
Starost: n/aPridružen: 10. jul 2006Prispevkov: 6018Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. maj 2007 10:51
Povezava do prispevka
Ti si jo kar privošči, če ti vsake toliko kakšna zapaše, res je škoda, da bi se mučila in jo gledala z velikimi očmi, če si na dieti. Saj če se veliko giblješ jo boš itak takoj pokuril. Ampak naj potem tudi ostane pri eni, morda dveh.
0
Nazaj na vrh
Katja
Starost: n/aPridružen: 20. okt 2003Prispevkov: 18114Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 2. maj 2007 10:56
Povezava do prispevka
Jaz pa dnevov off ne prakticiram, ker so preveč pogubni zame.  Če mi zapaše čokolada, jo pojem košček, pa je.
0
Nazaj na vrh
Talita
Starost: n/aPridružen: 24. nov 2005Prispevkov: 989Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. maj 2007 10:56
Povezava do prispevka
Jaz pa mislim tako. Vsakdo, ki hoče shujšat, se mora precej hrane, ki bi jo sicer z veseljem pojedel, odpovedat. To je jasno in tisti, ki imajo preveč pregreh , ne bodo shujšali. Zato so off-dnevi po mojem v redu, ker so realni, ne nasprotujejo dieti, obenem pa nam dajo malo več motivacije. Dejstvo je, da ob koščkih čokolade in drugih dobrot tu in tam človek, ki je nagnjen k rejenju (torej ne more pojesti vsega kar vidi), ne bo shujšal. Jaz zase vem, da če bi jedla tako, kot mi paše, torej kar mi paše in kadar mi zapaše, bi se začela ful redit. Pač rada jem in moram popaziti na to, kaj in koliko dam v usta. Zato se strijam za Natopakt, treba se je znati upreti. In pri meni ne gre za to, da bi se morala upirati 1 koščku čokolade, ker jaz bi pojedla celo. To pa ni ne zdravo ne dobro za vzdrževanje teže. 
0
Nazaj na vrh
tinchyka
Starost: 34Pridružen: 7. feb 2007Prispevkov: 4716Kraj: somwhere over thereStatus:Offline
Objavljeno: 2. maj 2007 11:05
Povezava do prispevka
Jaz sem pri sebi opazila, da velikokrat jem zaradi dolgega časa. In tako se mi čokolada zalušta mogoče 2-krat na teden in če pojem dva koščka čokolade na teden, mislim, da mi ne bo nič. Je pa res, da imam toliko samokontrole, da ostanem samo pri enem ali dveh koščkih.
0
Nazaj na vrh
lovely
Starost: 35Pridružen: 7. jun 2005Prispevkov: 1401Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. maj 2007 11:53
Povezava do prispevka
Jaz sem pa ugotovila  da mi gre z prehrano bolje ko ni počitnic... ker sedaj smo prvič vsi doma, drugič pa takoj ko greš ven vsi z hrano vate silijo. Potem pa si čuden in ne-vem-kaj-še-vse če ne ješ
0
Nazaj na vrh
tinchyka
Objavljeno: 2. maj 2007 12:02
Povezava do prispevka
Tu se pa res strinjam s tebo. Meni se dogaja isto
0
Nazaj na vrh
Majchy*
Starost: 39Pridružen: 10. maj 2006Prispevkov: 1238Kraj: *somewhere I belong*Status:Offline
Objavljeno: 2. maj 2007 13:22
Povezava do prispevka
Kako ste punce? Ta teden sem bila pa takooo malo na forumu, vas kar malo pogrešam. Jaz po starem. Sem pa v gibanje spravila od mojega fanta od brata ženo (huh, sem zakomplicirala). Tako da sva ta teden skupaj tekli, štartali sva skupaj, nato pa je ona tekla manjši krog (20min), jaz pa večjega (45min). Je čisto navdušena, da ima nekoga da jo spodbuja.

Držte se!
image file name: 2ke49fef1b6a.gif

0
Nazaj na vrh
tinna
Starost: 45Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 2. maj 2007 15:11
Povezava do prispevka
tinchyka, jaz ti zase lahko
povem. Ker vsak sebe najbolje pozna, treba je malo eksperimentirat, da
ugotovimo kaj našemu telesu paše, koliko in kako dolgo ga lahko za kaj
prekrajšamo, da pri tem ne utrpimo večjih posledic. Ker največji
problem je naša glava, ki si mora vsake toliko spočiti od diete
(psihično mislim), ne smemo biti stalno v neki prepovedi, to ni dobro.

Kadar sem se jaz strogo držala diete dlje časa (recimo 3 tedne skupaj,
brez enega samega koščka čokolade), sem potem en dan samo popustila.
Katastrofa, saj bi lahko potem pojedla kilo čokolade, se prenažirala,
psiha je popustila in to pri meni ne gre. Nadaljevala sem drugače, ker
sem videla, da tako ne gre naprej, in sicer sem si vzela 1x tedensko
dan, ko sem lahko jedla vse, kar mi paše. S tem se nisem več
prenažirala sladkega, ker je bilo to (1x tedensko), dovolj pogosto, da
nisem bila v prevelikem primanjkljaju, psiha je bila čisto OK. S tem
sem bila kar nekaj časa zadovoljna. Zdaj, ko sem dosegla določeno
stopnjo, ko sem zadovoljna s sabo in vzdržujem pridobljene rezultate,
je režim prehranjevanja, postal moj "lifestyle" in nimam več offov ipd,
nimam več nekega sistema, ob čemer bi kakorkoli trpela ali bila
psihično prikrajšana. To pomeni, da sem še vedno na popolnoma
uravnoteženi prehrani s tem, da skoraj vsak dan, kakšen "zdrav" obrok
zamenjam recimo s kavo s smetano ali s sladoledom ali s čokolado, morda
pico, se pravi z nečim, kar mi zapaše in čemur se niti nočem odreči. To
je vse. Še vedno dnevno pojem  4  ali 5 popolnoma zdravih
obrokov in to je najpomembnejše. Tisti 1 obrok, ki je malo manj zdrav
za telo (a toliko bolj za dušo), pa se mi ne pozna nikjer in se mi tudi
ne more. Simple, preverjeno in an meni deluje.

Zapomni si, da je pomemben vsak grižljaj, ki ga spravimo vase. Najbolj
zgrešena je miselnost v smislu: "ma, zdaj sem pa pojedla čokolado, pa
je šel ves trud v nič, brez veze, da se mučim z zdravim prehranjevanjem
naprej ta dan, ker sem itak zasrala". NI RES.
Pojej čokolado, brez slabe vesti, a potem naprej pridno gledj kaj poješ
tisti dan. In tako škode ne bo. To je narediti težje, kot napisati,
ampak se da, in ko nam 1x preide v navado, smo zmagali.
I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
I cukrcek I
Starost: 50Pridružen: 15. dec 2005Prispevkov: 1353Kraj: JeseniceStatus:Offline
Objavljeno: 2. maj 2007 15:16
Povezava do prispevka

Talita je napisal/aJaz pa mislim tako. Vsakdo, ki hoče shujšat, se mora precej hrane, ki bi jo sicer z veseljem pojedel, odpovedat. To je jasno in tisti, ki imajo preveč pregreh , ne bodo shujšali. Zato so off-dnevi po mojem v redu, ker so realni, ne nasprotujejo dieti, obenem pa nam dajo malo več motivacije. Dejstvo je, da ob koščkih čokolade in drugih dobrot tu in tam človek, ki je nagnjen k rejenju (torej ne more pojesti vsega kar vidi), ne bo shujšal. Jaz zase vem, da če bi jedla tako, kot mi paše, torej kar mi paše in kadar mi zapaše, bi se začela ful redit. 

Pomlad1, namesto off-day lahko rečemo počitek, če te moti beseda off-day...Tiste, ki imate 50 kilc, ja valda da ni problem pojesti košček čokolade, tudi celo...če bi jo jaz jedla kot mi zapaše bi imela že 100 kg...saj ni nihče releč, da se  pa strogo moraš držati, da ne smeš niti pogledati sladkarij...jaz skoraj vsak dan pojem košček peciva, ali kepoico sladoleda, vendar to naredim zjutraj...naučila sem se da moram grešiti po malo...pri off.dayu pa bom mogoče pojedla 2 kepe sladoleda...Saj nismo v vojski...Večina nas dela na tem, da se motiviramo in s tem, ko ti pišeš, da bomo prej kot slej dobile vse kile nazaj, ker veš iz svojih izkušenj, mene osebno ne motiviraš...Naučila sem se jesti in to je vse...nimam urnika kdaj moram kdaj...svobodna sem, in lahko jem tudi ob 2 zjutraj, a moram vedeti kaj jesti....ne verjamem katera druga dieta to dovoli....

Mimogrede da se pohvalim....imam 70 kg, v pasu sem zgubila 7 cm...ostalo se ne spomnim, vesela sem in ponosna na sebe, da sem prenehala uporabljati sladkor, maščobo, da sem se naučila jesti zelenjavo in predvsem uživati v njej ter piti ful tekočine...

En sam pogled, lahko ustvari vesolje...(Morgenstern)
0
Nazaj na vrh
inny
Starost: 45Pridružen: 25. avg 2006Prispevkov: 997Kraj: MedvodeStatus:Offline
Objavljeno: 2. maj 2007 15:18
Povezava do prispevka
Tinna to si zelo lepo in  realno napisala. Tudi sama sem pri sebi opazila, da ko sem 3 tedne držala dieto brez prekrškov, se je nato košček čokolade spremenil v trpanje sladkega do nezavesti in ni ostalo pri enem dnevu. Tako, da je res lažje, če se ne mučimo psihično in si raje  privoščimo 1x na teden dan, ko ješ po mili volji in se ne trpaš, ker veš da čez 6 dni bo spet dan, ko boš okusil čokolado. sem imela toliko začaranih krogov glede tega, da mi je kristalno jasno, da ni dobro sam sebe stradati v nedogled... Prej ali slej obupaš na tak način...no ja vsaj jaz!
0
Nazaj na vrh
I cukrcek I
Starost: 50Pridružen: 15. dec 2005Prispevkov: 1353Kraj: JeseniceStatus:Offline
Objavljeno: 2. maj 2007 15:59
Povezava do prispevka
Lumpa je napisal/a
joj, sori...spregeledala
A si mogoče mislna na ovsene otrobe?

Najbolj je temu podobno, samo da je bolj bele barve, svetla bež....podobno je tudi zmesi za žitne polpete....saj ni važno...prevod je oves...100% 
image file name: 2k5bbb531877.jpg
En sam pogled, lahko ustvari vesolje...(Morgenstern)
0
Nazaj na vrh
tinchyka
Objavljeno: 2. maj 2007 17:01
Povezava do prispevka
Tinna, bo torej vredu tako, če enkrat na teden pojem nekja sladkega(sedaj, ko še hujšam), potem pa ko bom vzdrževala rezultate, pa lahko enkrat na dan ali pa vsak drugi košček čokolade? Ali pa lahko že sedaj pojem na dan košček čokolade?Bi pa 100% ostalo samo pri enem koščku, ker imam toliko samokontrole.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Hujšamo s Planetom Lepote!
Stran 115 od 120
Pojdi na stran 110 , 111 , 112 , 113 , 114 , 115 , 116 , 117 , 118 , 119 , 120
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Kate se je vedno upirala pravilom hitre mode in cikličnim trendom, saj daje prednost klasičnemu slogu