Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Hujšamo s Planetom Lepote!

Pojdi na stran 111 , 112 , 113 , 114 , 115 , 116 , 117 , 118 , 119 , 120
Minnie
Starost: 37Pridružen: 8. sep 2006Prispevkov: 541Kraj: Blizu KranjaStatus:Offline
Objavljeno: 2. maj 2007 17:43
Povezava do prispevka
Jaz sem hotela vprašati...glede na to da ne hujšam...Bi pa izgubila malo maščobe,pridobila malo mišic in okrepila telo...Ali si tudi lahko kdaj privoščim sladoled in to in tega ne štejem kot off dan saj jaz ne želim hujšati?? NE vem če me katera razume sploh Smile Ali ne smem če hočem manjši procent maščobe...? ali je to kul,samo da ne zauživam tega popoldne/ zvečer da jepotem zjutraj trening učinkovit?
0
Nazaj na vrh
I cukrcek I
Starost: 50Pridružen: 15. dec 2005Prispevkov: 1353Kraj: JeseniceStatus:Offline
Objavljeno: 2. maj 2007 17:51
Povezava do prispevka
Tiste, ki so že dolge mesece na tej dieti, se niso nič pritoževale glede off-day-a. Saj ni problem, eni ga bomo imeli in drugi ga ne boste imeli....samo ne zbijajte puncam motivacije, da pa bodo nazaj kile dobile..a ste imele slabe izkušnje s to dieto...mislim na to beljakovinsko? Omenjate stradanje - jaz ne vem kdo strada pri tej dieti....?????
Saj lahko 6x dnevno ješ,saj si lahko sam narediš sladico. Jaz nič ne trpim, ker sem na tej dieti, če mi kaj sladkega zapaše pač pojem a samo košček, in ne celo čokolado.
Razlika je, če imaš 1 kilo za shujšati ali pa 10.....Nisem vedela kaj je zdrava prehrana, dokler me niso podučile o tem te punce tukaj, ki so izkušene in niso zaradi 1 dneva dobile kilo gor. Bodo Staša in Kia kaj povedale o tem...pa ostale. Meni je motivacija ta dan....ne da živim kot en psiho za to, da mine 6 dni...a vem, da tudi če bom kaj več pojedla, ne bom dobila kilo gor. Ene imajo off-day na 14 dni, ali pa na mesec...in počasi izločiš off-day...
Bila sem kadilka in hvala bogu uspešno prenehala kaditi, brez problemov in nisem niti kile gor dobila (takrat sem imela okol 60), v sept. bo 2 leti kar ne kadim in lažje je bilo prenehati kaditi, kot pa se upreti nezdravi hrani. Pri kajenju sem imela isto foro....v 14 dneh sem zmanjšala na cigaretov 0. Uspela sem. Nikakršnega začaranega kroga ni, če imaš jasen cilj...a ljudje smo si različni...

En sam pogled, lahko ustvari vesolje...(Morgenstern)
0
Nazaj na vrh
tinchyka
Starost: 34Pridružen: 7. feb 2007Prispevkov: 4716Kraj: somwhere over thereStatus:Offline
Objavljeno: 2. maj 2007 18:33
Povezava do prispevka
Cukrcek, super napisano
I may not be perfect, but I'm always me.
0
Nazaj na vrh
galyka
Starost: 46Pridružen: 26. okt 2006Prispevkov: 2090Kraj: Nm-LjStatus:Offline
Objavljeno: 2. maj 2007 18:50
Povezava do prispevka
Upam da mi tokrat uspe napisat, mi internet nagaja. 

Danes sva šla drugič tečt, isto turo, in sva jo pretekla + prehodila prej kot zadnjič, kar pomeni da je bilo več teka. Moram rečt da se super počutim, samo dihanje mi ne gre. Ima katera kak nasvet glede pravilnega dihanja?

Drugače pa, v nasprotju z drugimi, jaz ne pogrešam sladic ampak kruh. In to še posebej zvečer, ker me je kruh dodatno nasitil pri večerjah. Zdaj pa opažam, da če ne jeva ravno mesa za večerjo, sem kmalu lačna. Je pa tudi res da nimam ravno idej za jedilnike, kot nekatere druge, ampak se moram tega načina prehranjevanja še navadit. Najbrž imam tudi premale obroke, če sem po eni uri že lačna?
Nasmehni se, nekdo te ima rad!
0
Nazaj na vrh
tinna
Starost: 45Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 2. maj 2007 18:53
Povezava do prispevka
tinchyka je napisal/a
Tinna, bo torej vredu tako,
če enkrat na teden pojem nekja sladkega(sedaj, ko še hujšam), potem pa
ko bom vzdrževala rezultate, pa lahko enkrat na dan ali pa vsak drugi
košček čokolade? Ali pa lahko že sedaj pojem na dan košček čokolade?Bi
pa 100% ostalo samo pri enem koščku, ker imam toliko samokontrole.

Brez problema, lahko že zdaj vsak dan. En košček temne, to ni nič kritičnega in se ti v celem dnevu ne bo nikjer poznalo.

Minnie, seveda
te jaz razumem kaj bi ti želela doseči. Saj to počnemo vse, s tem, da
ti ne želiš izgubljati kg, ampak v končni fazi si na istem kot želimo
vse. Vsem tem našim željam je skupno eno - definirati telo. Vse to je
definicija, tako se imenuje, znotraj nje pa so različne želje... Za
definicijo v vseh pogledih velja enako: čimbolj striktna dieta +
dosledni treningi. To velja tudi za tvoj primer. S tem, da tebi ni
potreben kalorični deficit, kar pomeni, da lahko poješ toliko kot
porabiš in nič manj, ampak se je pa vseeno treba držat vseh pravil
diete, kolikor se le da. Drugače bo šla maščoba težko stran oz. se bo
težje spreminjala v mišice.

Nazadnje urejeno 2. maj 2007 18:55; skupaj popravljeno 1 krat
I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
Lumpa
Starost: 42Pridružen: 2. nov 2004Prispevkov: 7406Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 2. maj 2007 18:54
Povezava do prispevka
Galyka, za večerjo si pripravi veliko zelenjave in nekaj beljalkovinskega (pusto goveje meso, pišč., puran, jajca, ribe,..). Beljakovin  pojej toliko kot potrebuješ, solate pa zraven toliko da te nasiti

Spet se mi je na bolš poslabšal.
0
Nazaj na vrh
galyka
Objavljeno: 2. maj 2007 18:59
Povezava do prispevka
Lumpa je napisal/a
Galyka, za večerjo si pripravi veliko zelenjave in nekaj beljalkovinskega (pusto goveje meso, pišč., puran, jajca, ribe,..). Beljakovin  pojej toliko kot potrebuješ, solate pa zraven toliko da te nasiti

Hvala Lumpa. Mislim da je razlog tudi v tem, da imam skoraj prazen hladilnik in moram v soboto na tržnico.

Še nekaj mi je prej ušlo. Ali je razlika v hitrosti hujšanja med tistimi, ki morajo izgubiti 5kg in med tistimi, ki morajo izgubiti 10 kg ali več?
0
Nazaj na vrh
tinchyka
Starost: 34Pridružen: 7. feb 2007Prispevkov: 4716Kraj: somwhere over thereStatus:Offline
Objavljeno: 2. maj 2007 19:04
Povezava do prispevka
Tinna, hvala. Nimaš pojma kako si me razveselila s tem odgovorom
0
Nazaj na vrh
Lumpa
Objavljeno: 2. maj 2007 19:12
Povezava do prispevka
Mislim da  ni razlike koliko kg morš shujšati-pri hujšanju ima velik vpliv sama presnova človeka, kako ima jedilnik sestavljen, treninge pa nekaj tudi psiha vpliva...predvsem je pa vse odvisno od posameznika-vsak mora pogruntat kakšna hrana mu paše, koliko deficita mora imeti pri hujšanju, kašni jedilniki,...
Za hujšanje rabiš primanjklaj v hrani, ki pa spet ne sme biti prevelik (max 10-15% od dnevnega vnosa). Najbolje, da si izračunašp BMR od tega odšteješ 10% in si glede na rezultate sestaviš kvaliteten jedilnik po katerem se nekaj časa prehranjuješ in spremljaš napredek...
0
Nazaj na vrh
I cukrcek I
Starost: 50Pridružen: 15. dec 2005Prispevkov: 1353Kraj: JeseniceStatus:Offline
Objavljeno: 2. maj 2007 19:15
Povezava do prispevka
Imam neki activ kruh, pa em zanima ali je to v redu za jest?
za 100 g kruha - 264 Kcal
                           7,5 g   B
                           46 g OH
                           5,5  M

Nikoli ne vem, kdaj je tista meja, da je nekaj v redu...ta kruh sem mislila za zajtrk, pa ne vem...je veliko OH?
En sam pogled, lahko ustvari vesolje...(Morgenstern)
0
Nazaj na vrh
galyka
Objavljeno: 2. maj 2007 19:18
Povezava do prispevka
Lumpa je napisal/a
Najbolje, da si izračunašp BMR od tega odšteješ 10% in si glede na rezultate sestaviš kvaliteten jedilnik po katerem se nekaj časa prehranjuješ in spremljaš napredek...

Aha, to je domača naloga, ki je nisem še naredila. No ja, počasi in vztrajno pa bo.
Samo sprejet mi je težko, da sem 5 let nazaj lahko jedla vse in še več pa se ni poznalo ama nič, sedaj pa ni več tako in enostavno moram nekaj naredit.

Je pa res, da se lažje nečesa lotiš ob vzpodbudi, kot npr. tukaj na PL.
0
Nazaj na vrh
tinna
Starost: 45Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 2. maj 2007 19:18
Povezava do prispevka
tinchyka, super!  Z veseljem in ni za kaj. 

galyka, meni se zdi, da gredo
zadnji odvečni kilogrami vedno najtežje dol. Na začetku pa je vse bolj
hitro, še posebej, če imamo veliko za izgubit. Sicer pa se strinjam z
Lumpo.

I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
Minnie
Starost: 37Pridružen: 8. sep 2006Prispevkov: 541Kraj: Blizu KranjaStatus:Offline
Objavljeno: 2. maj 2007 20:05
Povezava do prispevka
Tinna, ful lepa hvala za odgovor ;)  Nisem tak sladkosned, ampak zanimalo pa me je vseeno ;D
0
Nazaj na vrh
tinchyka
Objavljeno: 2. maj 2007 21:00
Povezava do prispevka
Tinna, še nekaj me zanima. Upam, da nisem preveč tečna.

Če si jaz  privoščim torej en obrok na dan, ki je bolj nezdarv, bom še vseeno hujšala?
0
Nazaj na vrh
Lumpa
Objavljeno: 2. maj 2007 21:38
Povezava do prispevka
Hujšala boš, če boš imela deficit pri hrani...neglede na to kaj boš jedla...lahko ješ cel dan junk food, ampak če boš pojedla manj kot porabiš, boš hujšala

Galyka, ja metabolizem se nam pa z leti tudi malo spreminja, hormoni delajo svoje, živci...

0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Hujšamo s Planetom Lepote!
Stran 116 od 120
Pojdi na stran 111 , 112 , 113 , 114 , 115 , 116 , 117 , 118 , 119 , 120
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Kate se je vedno upirala pravilom hitre mode in cikličnim trendom, saj daje prednost klasičnemu slogu