Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Čokoladni keksi, polnjeni z mehko čokolado

Pojdi na stran 1 , 2
ally
Starost: 43Pridružen: 9. sep 2004Prispevkov: 7298Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 3. avg 2005 9:38
Povezava do prispevka
jaz mešam vedno vse z rokami...
čokolada je najprej čisto tekoča, ko se pa ogladijo, se pa strdi-samo je vseeno malce mehkejša kot sicer...
 
pa se ti je med gnetenjem masa lepo sprijela ali ne? mogoče bi lahko dodala par kapelj mleka...
 
0
Nazaj na vrh
cokoladaa
Starost: n/aPridružen: 8. apr 2004Prispevkov: 591Kraj: kamnikStatus:Offline
Objavljeno: 3. avg 2005 9:50
Povezava do prispevka
kva pa vem ally, kakor koli razmišljam, ne najdem kiksa - zgledalo je vse ok. pa sej ni taka katastrofa. sam že neki časa nism nič pekla, včeraj sem pa hotla mojega čokoholika malce presenetit. in vse kar je dobil je bil ful dober vonj po stanovanju ...haha.....
 se jih bom še lotila in poročala če je šlo v drugo bolje!
0
Nazaj na vrh
ally
Starost: 43Pridružen: 9. sep 2004Prispevkov: 7298Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 3. avg 2005 9:53
Povezava do prispevka
joj, res ne vem-mogoče je bil pa prevelik šok za maso iz hladilnika v pečico???
prav nobenega  pametnega razloga se ne spomim...
0
Nazaj na vrh
*a*
Starost: 45Pridružen: 12. jul 2005Prispevkov: 6Kraj: dolenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 3. avg 2005 11:59
Povezava do prispevka
@ cokoladaa,
 
meni se zdi, da si jih imela mal predolgo v hladilniku. Po mojih izkusnjah je cist zadost ene par minutk... Pa ce so bli ful trdi, si jih mogoce mal predolgo pekla, ker tistih deset minut je maksimum. Drugace se pa teli piskotki ne posrecjo vsaki
0
Nazaj na vrh
GREGOR
Starost: n/aPridružen: 22. jul 2005Prispevkov: 1709Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 3. avg 2005 22:24
Povezava do prispevka
grem lahko za dvornega preizkusevalca??????
Biagio scrive a : (2005-6-26 1:2:23):
le cattiverie sono aria.........lascia aperta la finestra............volano come vengono
0
Nazaj na vrh
cokoladaa
Starost: n/aPridružen: 8. apr 2004Prispevkov: 591Kraj: kamnikStatus:Offline
Objavljeno: 4. avg 2005 10:50
Povezava do prispevka
haha... gregor, te "runde" keksov ti pa res nebi privoščla!  rade volje pa naslednjo, če bo ratalo!
0
Nazaj na vrh
firbček
Starost: n/aPridružen: 13. sep 2004Prispevkov: 1090Kraj: ZasavjeStatus:Offline
Objavljeno: 4. avg 2005 14:18
Povezava do prispevka
Koliko časa pa ti vzame priprava teh keksov?
0
Nazaj na vrh
ally
Starost: 43Pridružen: 9. sep 2004Prispevkov: 7298Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 4. avg 2005 14:21
Povezava do prispevka
hm, malo, kake pol ure? Ali pa mogoče urco (ko prvič delaš)
0
Nazaj na vrh
GREGOR
Starost: n/aPridružen: 22. jul 2005Prispevkov: 1709Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. avg 2005 19:33
Povezava do prispevka
cokoladaa je napisal/a
haha... gregor, te "runde" keksov ti pa res nebi privoščla!  rade volje pa naslednjo, če bo ratalo!

 

te drzim za besedo!!!

tudi ce ne rata.... hrane ne bomo stran metali...
Biagio scrive a : (2005-6-26 1:2:23):
le cattiverie sono aria.........lascia aperta la finestra............volano come vengono
0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 5. avg 2005 19:16
Povezava do prispevka
pikica je napisal/aSladkor in maslo umešamo,

Mene samo zanima, če se to kar "na suho" umeša, ali na ognju? Drugače pa BOžANSKI recept - sem kar dobila voljo do peke
 
nikakor ne na ognju. V navadni plastični posodi ali z električnim mešalnikom ali ročno. Pa dolgo mešati, dokler se sladkor ne stopi. To je zelo pomembno, da rata taka bela flufasta masa.
0
Nazaj na vrh
kaksitaxi
Starost: 71Pridružen: 20. jan 2012Prispevkov: 1Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 20. jan 2012 21:00
Povezava do prispevka
če kateremo ne uspejo čokoladni keksi naj proba te so bolj enostavni. Napraviš testo iz 30 dkg ostre moke, 15dkg sladkorja v prahu, en vanilijov sladkor, 20dkg masla, eno žlico kakava in enega jajca. Ohladiš testo, napraviš kekse s strojčkom, jaz oblikujen venčke in jh spečem pri 190 stopnjah 10 minut in jih povaljam v sladkorju v prahu. Pa dober tek! 
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Čokoladni keksi, polnjeni z mehko čokolado
Stran 2 od 2
Pojdi na stran 1 , 2
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Profesorica je razkrila, da je uživanje mesa nujno za duševno zdravje, saj veganska hrana ne vsebuje ključnih hranil.