Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Čokoladni keksi, polnjeni z mehko čokolado

Pojdi na stran 1 , 2
ally
Starost: 43Pridružen: 9. sep 2004Prispevkov: 7298Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 2. avg 2005 8:59
Povezava do prispevka
Za približno 30 keksov potrebujemo:
*140 g masla
* 140 g sladkorja
* 2 rumenjaka
* 250 g bele moke s približno 1/4 vrečke pecilnega praška
* 30g kakava v prahu
* 30 koščkov čokolade (mlečne, bele ali jedilne)
 
Namastimo velik kos peki papirja. Sladkor in maslo umešamo, v maso utepemo rumenjaka, zatem pa dodamo moko in kakav, da naredimo testo. Zamesimo in ga za nekaj časa postavimo v hladilnik. Pečico segrejemo na 190 stopinj.
 
Vzamemo košček čokolade in ga obdamo s testom. V segreti pečici pečemo 10 min in postrežemo še tople!!!
 
PS Tole je res čokobomba, ampak je vredno greha!
0
Nazaj na vrh
Ancyka
Starost: 34Pridružen: 3. jul 2005Prispevkov: 446Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 2. avg 2005 9:03
Povezava do prispevka
 tole bo pa treba kmalu sprobat
So stvari, ki bodo vselej močnejše od časa in daljave. Globje od jezikov in navad. Kot je slediti svojim sanjam in se spoznavati. In deliti z drugimi čarobnost, ko jo odkrijemo...
0
Nazaj na vrh
kia
Starost: 37Pridružen: 16. feb 2005Prispevkov: 8808Kraj: ChickenlandStatus:Offline
Objavljeno: 2. avg 2005 9:06
Povezava do prispevka
A to potem narediš kroglice ali prav piškotke? Ker če imajo obliko pišotka, potem verjetno manj čokolade notri pride, kot če narediš kuglico? (Čim več čokolade..tem bolje )
Save the earth. It's the only planet with chocolate.
0
Nazaj na vrh
ally
Starost: 43Pridružen: 9. sep 2004Prispevkov: 7298Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 2. avg 2005 9:08
Povezava do prispevka
Jaz naredim kar piškotke, ker kroglice se ne spečejo v 10 min-ker moraš dat več testa... če jih pa dalj časa pečeš, pa postane testo pretrdo...
0
Nazaj na vrh
kia
Starost: 37Pridružen: 16. feb 2005Prispevkov: 8808Kraj: ChickenlandStatus:Offline
Objavljeno: 2. avg 2005 9:11
Povezava do prispevka
 Uhh vseeno se super sliši. Škoda da jih ne morem s sabo na morje vzeti, ker bi se mi v avtu stopili
Save the earth. It's the only planet with chocolate.
0
Nazaj na vrh
ally
Starost: 43Pridružen: 9. sep 2004Prispevkov: 7298Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 2. avg 2005 9:16
Povezava do prispevka
Ja, za v avto niso, edino če imaš hladilnik
 
0
Nazaj na vrh
smeska
Starost: 45Pridružen: 20. apr 2004Prispevkov: 3451Kraj: primorskaStatus:Offline
Objavljeno: 2. avg 2005 10:48
Povezava do prispevka
ally hvala  za  super recept!
Lp,pupika 28


0
Nazaj na vrh
Manca1
Starost: 42Pridružen: 2. apr 2004Prispevkov: 776Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 2. avg 2005 11:15
Povezava do prispevka
Ti piškotki so tako  zelo dobri . dolgo sem sicer čakala na ta recept, ampak se je pa splačalo...zagotovo se spravim to delat ta teden. Hvala Ally!
0
Nazaj na vrh
ally
Starost: 43Pridružen: 9. sep 2004Prispevkov: 7298Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 2. avg 2005 11:16
Povezava do prispevka
Joj, Manca, vem, da je bilo ful dolgo.. sory...
0
Nazaj na vrh
Manca1
Starost: 42Pridružen: 2. apr 2004Prispevkov: 776Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 2. avg 2005 11:17
Povezava do prispevka
Ni panike...saj veš da ne morem bit jezna nate
0
Nazaj na vrh
pikica
Starost: 40Pridružen: 26. okt 2003Prispevkov: 10153Kraj: ŠtajerskaStatus:Offline
Objavljeno: 2. avg 2005 11:18
Povezava do prispevka
ally je napisal/aSladkor in maslo umešamo,


Mene samo zanima, če se to kar "na suho" umeša, ali na ognju? Drugače pa BOžANSKI recept - sem kar dobila voljo do peke
0
Nazaj na vrh
ally
Starost: 43Pridružen: 9. sep 2004Prispevkov: 7298Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 2. avg 2005 11:27
Povezava do prispevka
v bistvu na suho oz. jaz maslo pustim na toplem, pa potem umešam....  Rata taka fino pacajoča masa  
0
Nazaj na vrh
cokoladaa
Starost: n/aPridružen: 8. apr 2004Prispevkov: 591Kraj: kamnikStatus:Offline
Objavljeno: 3. avg 2005 7:50
Povezava do prispevka
ally, včeraj sem spekla tele čoko bombice. ampak groooza - bile so trde kot kamen!!! testo je bilo čisto prhko in se ful drobilo, čokolada pa je okamenela. delala sem točno po receptu, nakoncu je šlo pa vse v kanto. sanja se mi ne, kje sem ga polomila?! kakšen nasvet?!
0
Nazaj na vrh
ally
Starost: 43Pridružen: 9. sep 2004Prispevkov: 7298Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 3. avg 2005 8:28
Povezava do prispevka
hm, si mešala sestavine na roko ali z mešalnikom?
kako dolgo si maso pustila v hladilniku?
 
še razmišljam, kaj bi lahko bilo.. ker meni se kaj takega še nikoli ni zgodilo...
0
Nazaj na vrh
cokoladaa
Starost: n/aPridružen: 8. apr 2004Prispevkov: 591Kraj: kamnikStatus:Offline
Objavljeno: 3. avg 2005 9:35
Povezava do prispevka
sprva z mešalnikom, ker se pa ni hotelo lepo sprijeti sem nato zgnetla še z rokami. v hladilnik sem dala za cca. 20min. res se mi ne sanja kaj bi bilo lahko narobe. ally, a je tebi čokolada v piškotu ostala mehka, ko se je vse skupaj ohladilo?
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Čokoladni keksi, polnjeni z mehko čokolado
Stran 1 od 2
Pojdi na stran 1 , 2
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Profesorica je razkrila, da je uživanje mesa nujno za duševno zdravje, saj veganska hrana ne vsebuje ključnih hranil.