Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Čokoladna rolada

Pojdi na stran 1 , 2 , 3
pipi
Starost: n/aPridružen: 23. nov 2003Prispevkov: 2568Kraj: TrbovljeStatus:Offline
Objavljeno: 24. okt 2004 23:26
Povezava do prispevka
Najprej ga zviješ v prtičku, potresenem s sladkorjem. Ko se ohladi, ga odviješ in namažeš. Tako jaz pripravljam rolade. Smile
LP, Pipi
0
Nazaj na vrh
Jerca
Starost: n/aPridružen: 15. maj 2004Prispevkov: 7789Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 24. okt 2004 23:31
Povezava do prispevka
andreya je napisal/a

Kako pa prvo zvijes in potem napolnis Jaz namazem testo in potem zvijem


Se tudi jaz sprašujem



Jaz tudi najprej zvijem, počakam, da se malo ohladi, narahlo odvijem , namažem in spet zvijem

0
Nazaj na vrh
andreya
Starost: -14Pridružen: 28. mar 2004Prispevkov: 3715Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 24. okt 2004 23:35
Povezava do prispevka
Aha, razumem. Se spomnim zdaj , da sem brala to v receptih,  a se mi vidi, da sem samo brala, pekla pa ne.
0
Nazaj na vrh
Petra
Starost: 43Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 6817Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 24. okt 2004 23:53
Povezava do prispevka
Jerca je napisal/a

Kako pa prvo zvijes in potem napolnis Jaz namazem testo in potem zvijem


Se tudi jaz sprašujem




Aja, to pa ja

0
Nazaj na vrh
Sinthija
Starost: n/aPridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 9772Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. okt 2004 0:22
Povezava do prispevka
Jerca je napisal/a

Kako pa prvo zvijes in potem napolnis Jaz namazem testo in potem zvijem



Se tudi jaz sprašujem







Ja, tako se naredi, kot je Jerca napisala.

"Najlepši okras ženske je ljubezen. Najlepša oblačila na ženski pa so roke moškega, ki ga ljubi."
0
Nazaj na vrh
pomlad
Starost: n/aPridružen: 27. okt 2003Prispevkov: 1424Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. okt 2004 0:42
Povezava do prispevka
hm, a po tej proceduri testo manj poka ali je kaksen drug vzrok?
"Begin at the beginning and go on till you come to the end: then stop." -Lewis Caroll- Alice in Wonderland
0
Nazaj na vrh
pipi
Starost: n/aPridružen: 23. nov 2003Prispevkov: 2568Kraj: TrbovljeStatus:Offline
Objavljeno: 25. okt 2004 0:45
Povezava do prispevka
Ja, manj poka, oziroma sploh ne poka. Smile
LP, Pipi
0
Nazaj na vrh
abt0
Starost: 46Pridružen: 30. sep 2004Prispevkov: 782Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. okt 2004 0:50
Povezava do prispevka

To pa nevem. Sedaj ne pečem več rolad, slaščic ter tort, pa sem out.


 


 


 

0
Nazaj na vrh
cokoladaa
Starost: n/aPridružen: 8. apr 2004Prispevkov: 591Kraj: kamnikStatus:Offline
Objavljeno: 25. okt 2004 8:50
Povezava do prispevka





sydney, včeraj sem naredila tole ruladico po tvojem receptu - fantastična!!!

0
Nazaj na vrh
Lumpa
Starost: 41Pridružen: 2. nov 2004Prispevkov: 7406Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 17. feb 2006 9:29
Povezava do prispevka
Spet malo staro temo obujam. Jutri bom pekla tole rolado, pa me zanima nekaj glede zvijanja: na pekač se da peki papir in gor maso, spečemo in ko je pečeno..s peki papirjem zvrnemo na glavo( da je biskivt na spodnji strani), na peki papir damo mokro serveto in zvijemo? Sm to prav razumela al je še kakšne drugačen način?
Spet se mi je na bolš poslabšal.
0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 17. feb 2006 10:26
Povezava do prispevka
Jaz še vročo stresem s pekača, odlepim peki papir in jo s prtom zavijem. Malo pošpricam z vodo,da opusti. Nikdar mi ne razpoka.
0
Nazaj na vrh
Lumpa
Starost: 41Pridružen: 2. nov 2004Prispevkov: 7406Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 17. feb 2006 14:19
Povezava do prispevka
A tako. Hvala
Spet se mi je na bolš poslabšal.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Čokoladna rolada
Stran 3 od 3
Pojdi na stran 1 , 2 , 3
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Večina nas pozna koga, ki je prepričan, da je strokovnjak za vse, ne glede na svoje dejansko znanje.