Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

zdrava

  • zdrava je napisal/a na forum v temo Komu verjeti?.

   18. nov 2016 18:41

   Če je želodec- gabezov čaj in tinktura. Uredila sem težavo z želodcem po dveh letih.
   Sicer pa menim, da je tvoj vzrok žolč. Ker sem spremljala sodelavko, ki ga je pred nedavnim morala dati operativno odstraniti. 

   30
  • zdrava je komentiral/a članek Adidas oblikoval tekaške copate posebej za ženske.

   23. feb 2016 11:40
   Wow Tanja in wow copatki! Zelo lepa reklama in lušti za pomladanski fit. Mene so copatki prevzeli, 'škoda', da ni kakega popusta za članice PL...je pa morda ideja za sledeč promotivni video ;).
   0
  • zdrava je napisal/a na forum v temo Vedno vecje nezadovoljstvo s Planetom lepote.

   9. dec 2014 15:40

   Portal boste znale ceniti, ko bodo strokovni nasveti ge. Tanje Matko plačljivi. In bi morali biti, saj je temu posvetila ves svoj čas in dejansko življenje. Oglasi govorijo o uspešnosti medija, ne pa nasprotno. So lahko tudi zoprni, ampak stvarnost je, da se je oglaševanje preusmerilo iz tiskanih in TV medijev vedno bolj na spletne medije.
   PL-razmislite o članarini, vsi večji mediji z relevantnimi in/ali zanimivimi informacijami jo že skorajda imajo.

   55
  • zdrava je napisal/a na forum v temo Ljubosumje.

   13. nov 2014 15:20

   Svetujem ti, da to pošlješ v mnenje na kak forum, kjer odgovarja psihoterapevt, moje mnenje pa je o zadevi sledeče. Opravka imaš s psihopatom, z osebo, ki te nadzoruje v vseh segmentih, ti pa to zamenjuješ za romantiko in ljubezen. To ni ljubezen, saj  v niti enem dejanju ne opišeš partnerja, da te sprejema takšno kot si, temveč popolnoma obratno; želi spremeniti in nadzorovati tvoja dejanja, poleg tega nate vrši psihološki pritisk, da ne more živeti brez tebe. Če meniš, da z njim razvijaš neodvisnost se motiš, saj si v podrejenem položaju, ki je daleč od odnosa med moškim in žensko, ki temelji na spoštovanju drug drugega in na zdravih temeljih ter mejah v odnosu. Tvoj partner je skozi opis predstavljen kot groba oseba, kakšna je njegova energija, ko sta v prostoru z drugimi ljudmi, pa si tudi opisala; groba, nestabilna in živčna. Vprašaj ga raje naj ti pove več o sebi in se dotakni njegovih pogledov moški&ženska v odnosu. Glede na to, da ima izdelano sliko, da ne more brez tebe, ga vprašaj o sliki, kako sta v njegovi sliki skupaj. Pri tem naj opiše vajini (predvsem tvojo) vlogi. Najboljše pa je, da se čimprej umakneš z destruktivnega odnosa, saj bodo posledice zate, kako se bo tvoj partner pomirjal po situacijah, ki mu niso po volji, vedno večje (nasilje). 

    

   215
  • zdrava je komentiral/a članek Zakaj splošni mediji svarijo pred prehranskimi dopolnili, ki ščitijo in izboljšujejo zdravje?.

   12. jan 2014 20:03
   Zelo dober prispevek. Čisto na kratko moje mnenje. Do danes sem srečala veliko zdravnikov, farmacevtov, kot najbrž vsi drugi. Pa je bil kdo zgled s svojim videzom, vitalnostjo in žarom? NE. Obratno je v vsakem fitnesu, salonu, ipd.
   Osebno prisegam na B vitamin, MSM imam pri roki, algice, Acai, CLA, Omega 369, Mg citrat. Ne vse vsak dan, telo samo pove, kaj potrebuje. Moje zdravje? Dobro, kondicija tudi. Jem zdravo, ampak kot je napisano v članku, ne dobiš vse iz hrane.
   Morda še podatek, da dodatke prakticiram že več kot 10 let, ko sem prebrala knjigo o krvnih skupinah in prehrani. To je bila prelomnica, da sem sebe in svoj organizem dala na 1. mesto in pod lupo. Tudi dodatki morajo biti izbrani, da pa se dobiti zelo dobre.
   0
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Tanja 19. mar 2023 20:52
  RES slabo, meni izsušuje kožo
 • Tanja 21. feb 2023 18:20
  Izvrsten, najboljši
 • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
  Svaljka se
 • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
  Ne preprečuje vonjav
 • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
  Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Strokovnjakinja za kraljevi slog je razkrila vzrok za nov poslovno-eleganten sartorialni videz valižanske princese.