Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 9. do 15. december 2019

8. dec 2019 16:38
0

Oglasno sporočilo

Ste pripravljeni na spremembe? Ta teden, 9. 12., bo Merkur končno prešel v znak Strelca – doslej je dva meseca prebil v motnih vodah Škorpijona. Medtem ko Merkur v Škorpijonu želi, da skrivnosti zadržimo zase, pa v Strelcu želi, da smo zelo direktni in odkriti. Prihajajo nenadne spremembe.

Glavni kozmični dogodek tega tedna bo polna luna v znaku Dvojčka, kar se bo zgodilo ponoči, 11. 12. Čeprav je večina astroloških napovedi tega meseca usmerjenih k zastavljanju in uresničevanju dolgoročnih ciljev, pa bo polna luna ponudila priložnost za malce nepredvidljivosti in impulzivnosti. Kakšne namere ste zastavili na polno luno 26. 11.? Praznujte svoj napredek, četudi je v tem trenutku morda še tako majhen.

 

Ovnica

V začetku tedna bodo vaši odnosi z določenimi ljudmi nekoliko skrhani, zato se še posebej potrudite in jih popravite - ja, res je, ni vse odvisno od vas, a trud se ponavadi obrestuje! Vaš trud se vam bo izplačal, ko boste prejeli svojo zasluženo nagrado. Okoli srede ali četrtka bodo ljudje potrebovali malce več pozornosti. Vzemite si čas in jim prisluhnite. Čez vikend bo vse odvisno od vas, saj vam bodo ostali sledili na vsakem koraku!

 

Bikica

V začetku tedna stopite v stik z družino in prijatelji in ponovno vzpostavite komunikacijo. Če želite, da se nekaj premakne, se ne zanašajte na druge, ampak to opravite kar sami. Okoli srede in četrtka boste izžarevali pozitivno energijo. Spoznali boste, kaj manjka v vašem življenju in zakaj ste na napačni poti ter sprejeli ustrezne odločitve in ukrepe. S tem in s pomočjo zvezd se bo vse to kmalu spremenilo!

 

 

Dvojčici

V preteklosti se vam je pogosto zdelo, da niste opravili vsega tako, kot ste sprva načrtovali. Stvari so šle rade kar malo po svoje. A sedaj se bo situacija obrnila, saj boste v naslednjih dneh s svojega seznama prečrtali kar nekaj opravil. Vaš uspeh pa vas bo motiviral še za nadaljnje izzive, ki vas bodo povzdvignili v oblake. Res je, da brez težav dobite, kar si želite, toda prepričajte se, da so vaše prioritete na pravem mestu.

 

Rakica

V začetku tedna boste izjemno čustveni in vse okoli vas bo nekoliko romantično obarvano. Izkoristite svojo dobro voljo in uživajte v pozornosti, ki vam jo bodo ljudje namenili. Okoli četrka in petka lahko pričakujete spremembe v pozitivni smeri. Bodite previdni in ne pretiravajte, da se lepo prehitro ne konča. Od petka do sobote se bo vrnila vaša običajna strast. Spoznali boste, kaj potrebujete za uspeh!

 

Levinja

V začetku tedna se osredotočite na svoj slog, saj je morda čas, da ga malce nadgradite in posodobite. Kljub manjšim težavicam, ki jih boste pri tem imeli, pa boste s končnim rezultatom izjemno zadovoljni. Okoli srede in četrtka boste uredili vse zadeve, povezane z delom in odnosi v službi. Od petka dalje pa ne boste več v svoji običajni formi, zato svoje načrte prilagodite svojim sposobnostim. Tudi čas za sprostitev si je treba vzeti.

 

Devica

V interakcijah z drugimi se boste počutili nenavadno, še posebej v začetku tedna. Kaj se zares dogaja? Bodite odkriti o svojih motivih. Okoli srede in četrtka se bodo vezi z ostalimi ljudmi okrepile, kar vam bo prineslo notranje zadovoljstvo in vas sprostilo. Čez vikend boste pretirano čustveni, zato tokrat za spremembo ne zaupajte svojim instinktom. Raje se osredotočite na druge in jim ponudite svojo pomoč - obrestovalo se vam bo.

 

 

Tehtnica

V začetku tedna bodite produktivni, zato kljub prazničnemu začetku tedna ne počivajte na lovorikah. Čas je, da se malce posvetite tudi svojim odnosom. Okoli srede in četrtka vam marsikaj ne bo povsem jasno, zato se posvetujte z nekom, ki mu zaupate. Od petka naprej se bo vaša moč vrnila in znova boste dominirali. Odlično vam bodo šle od rok nove romance, prav tako pa boste polni novih idej.

 

Škorpijonka

V začetku tedna boste najbolje delovali na samem. Ne povezujte se v nepotrebne ekipe. Imeli boste močno čustveno energijo, toda družba bi vas pri uresničevanju vaših potencialov le ovirala - včasih moramo biti tudi sami s sabo. Okoli srede in četrtka bo spet čas, da postanete malce bolj družabni. Od petka dalje boste imeli neverjetno domišljijo, ki vas lahko ponese praktično kamorkoli želite!

 

Strelka

V začetku tedna bi bilo dobro, da bi za spremembo vi pomagali nekomu drugemu. Priskočite na pomoč prijatelju, svetujte sodelavcu ali se vključite v prostovoljstvo. Okoli srede in četrtka boste morali sprejeti težko odločitev. Bodite potrpežljivi in si vzemite dovolj časa za premislek, saj bo imela dolgoročen vpliv na vaše življenje. Čez vikend se boste imeli odlično, ne glede na to, kaj boste počeli!

 

Kozoroginja

V začetku tedna se osredotočite na podrobnosti, saj so izjemnega pomena. Bodite skoncentrirani na vsak detajl in se še posebej potrudite. Okoli srede ali četrtka se bo vaše življenej vrtelo okoli ljubezni. Kaj si resnično želite? Naredite premik v pravi smeri in zvezde vam bodo pomagale. Od petka dalje boste mislili na nakup nečesa, česar v resnici niti ne potrebujete, zato se raje posvetite svoji notranjosti.

 

 

Vodnarka

V ponedeljek boste marsikoga presenetili s svojo drznostjo in izžarevanjem moči. Čeprav vas mnogi še niso videli v takšni luči, to ne pomeni, da se ne boste dobro odrezali. Saj veste, da zmorete vse, česar se lotite, če se le trdno odločite in posvetite stvari. Okoli srede se boste primorani odločiti in ne bo vam lahko. Posvetujte se z nekom, ki mu lahko zaupate. Okoli petka in sobote bodite aktivni in poskusite nadoknaditi zamujeno!

 

Ribi

V začetku tedna boste z veseljem nekomu prepustili svoje mesto - to je v središču pozornosti. Zase imate v mislih predvsem načrte na dolgi rok, poleg tega pa so vaše sposobnosti analiziranja zavidanja vredne. Toda boste lahko to storili tudi okoli srede ali četrtka, ki vam ne bosta najbolj naklonjena? Za sprostitev načrtujte nekaj zabavnega s svojimi prijatelji. Od petka dalje boste polni energije, ki vas bo usmerila na pravo pot.


PREBERITE TUDI: 5 lastnosti, ki so značilne le za ljudi, rojene v znamenju strelca

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja