Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Zdravi recepti

Pojdi na stran 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24
tinna
Starost: 45Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 2. jul 2007 20:15
Povezava do prispevka
Yes sir! Hvala Sinth
I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
barbara22
Starost: 43Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. jul 2007 21:16
Povezava do prispevka
tinna je napisal/a
image file name: 2k69c93dee0e.jpg

sem v soboto naredila in je  Čeprav mi je količinsko preveč -pol konzerve pelatov in pol  tune.
 
drugače pa pozdravljam vse te recepte
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
Vanni
Starost: 13Pridružen: 29. apr 2005Prispevkov: 4903Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 2. jul 2007 21:40
Povezava do prispevka
Tina, sem preizkusila ta tvoj recept s tuno in je fantastičen! 
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Antoine de Saint-Exupery)
0
Nazaj na vrh
tinna
Starost: 45Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 2. jul 2007 23:24
Povezava do prispevka
Weee, to pa je lepo slišat! Super, imamo podobne okuse .

Barbara, res preveč? Pa saj ni veliko, no
I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
kia
Starost: 38Pridružen: 16. feb 2005Prispevkov: 8808Kraj: ChickenlandStatus:Offline
Objavljeno: 3. jul 2007 8:45
Povezava do prispevka
Mljask, tile tvoji recepti! Tole s pelati pa sprobam danes, ko pridem s fitnesa
Save the earth. It's the only planet with chocolate.
0
Nazaj na vrh
Speli83
Starost: n/aPridružen: 16. maj 2005Prispevkov: 127Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 3. jul 2007 15:21
Povezava do prispevka
Mmmm jaz si pa zdaj podobno omleto kot tinna naredim (sladko) ampak v pečici-- stepem sneg, dodam malo sladila in malo pz moke (cca 15 g), malo kakava in pečem v pečici (podobno kot zone biskvit), pečem na peki papirju in je boooožansko Approve
0
Nazaj na vrh
Tinca*
Starost: 37Pridružen: 25. jan 2007Prispevkov: 2133Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 3. jul 2007 18:18
Povezava do prispevka
Dodajam en recept od moje mami, je pa ful kombinacij ubistvu pri vseh jedeh.
S količino naj vsak variira sam, saj ve koliko lahko poje.
Blitvo očistimo in prevremo v slani vodi, nato jo odcedimo in sesekljamo. Na malo olja/kokosovem maslu zarumenimo čebulo, dodamo blitvo, malo mleka in ovsene kosmiče ( približno 2 do 3 žlici). Dodamo še jajce ( lahko tudi samo beljake, odvisno od želja), vse skupaj začinimo ( spet po želji ), pustimo da jajca zakrknejo. Potresemo s svežim peteršiljem.
Dober tek!
If one dream should fall and break into a thousand pieces, never be afraid to pick one of those pieces up and begin again~
0
Nazaj na vrh
inny
Starost: 45Pridružen: 25. avg 2006Prispevkov: 997Kraj: MedvodeStatus:Offline
Objavljeno: 3. jul 2007 19:14
Povezava do prispevka
Jaz sem si pa za večerjo naredila prfektno sladico. V Hy Pro kokos sem dodala 2 žličke kakava, notri pa nadrobila 1 bio piškot pomaranča in dala v zmrzovalnik za 30 minut. Okus ima po tiramisuju
0
Nazaj na vrh
Suzek
Starost: 44Pridružen: 10. apr 2005Prispevkov: 1960Kraj: Breg pri PolzeliStatus:Offline
Objavljeno: 3. jul 2007 19:18
Povezava do prispevka
Js sem pa danes nardila PROTEINSKI CARSKI PRAŽENEC - ŠMORN :)
 
Potrebujemo:
- 2 beljaka
- 2 merici hy pro (jaz sem dala banano)
- žlica pravega kakava
- 3 velike žlice skute
- malo sladila
 
Beljake sem s sladilom stepla v sneg, dodala hy pro in skuto ter kakav. To maso sem stresla na malo segrete kokosove maščobe, pokrito pekla na rahlem ognju cca.1 minuto, potem pa s kuhalnico raztrgala in mešala, dokler se ni vse speklo. Mljask Smile
 
Pojedla sem ga pa preden mi je uspelo poslikat. Naslednjič Wink
0
Nazaj na vrh
Kiely
Starost: 39Pridružen: 7. feb 2007Prispevkov: 3384Kraj: KielywoodStatus:Offline
Objavljeno: 3. jul 2007 20:16
Povezava do prispevka
image file name: 2kfa4dad8801.jpg

Tole pa mene čaka jutri za zajterk.
Mogla sem porabit skuto, ki je bila v hladilniku in nastalo je tole.
Celotna masa:
440g skute
1 merica hy pro
4 beljaki (stepeš v sneg)
50g ovsenih kosmičev
pol vrečke pecilnega praška
natreen
1 dcl radenske (raje malo manj)
Vse sem zmešala in pekal v pečici pri 180 stopinjah cca. ene 45 minut.
0
Nazaj na vrh
tinna
Starost: 45Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 3. jul 2007 20:44
Povezava do prispevka
Kiely, lahko pridem k tebi na zajtrk jutri? OMG!
I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
Kiely
Starost: 39Pridružen: 7. feb 2007Prispevkov: 3384Kraj: KielywoodStatus:Offline
Objavljeno: 3. jul 2007 21:19
Povezava do prispevka
Jaaa, ravno za 2 bo.
0
Nazaj na vrh
inny
Starost: 45Pridružen: 25. avg 2006Prispevkov: 997Kraj: MedvodeStatus:Offline
Objavljeno: 3. jul 2007 21:37
Povezava do prispevka
Aaaaaaa mnjamiiiiii tole pa mene huddoooo mika. Tudi sama bom to spacala, a posoda je pa visoka za peko?
0
Nazaj na vrh
Kiely
Starost: 39Pridružen: 7. feb 2007Prispevkov: 3384Kraj: KielywoodStatus:Offline
Objavljeno: 3. jul 2007 21:43
Povezava do prispevka
Ja sem pekla v všiji posodi oz. tak gumijast model imam,

ki je drugače za šarkelj. Sej lahko daš kaj nižjega, ker čisto

malo naraste.
0
Nazaj na vrh
Tinca*
Starost: 37Pridružen: 25. jan 2007Prispevkov: 2133Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. jul 2007 9:25
Povezava do prispevka
Mmm. Kiely, zgleda okusno.
Mene pa zanima, če ima kera kakšen dober in zdrav recept iz bučk? Sej vem, da jih je ogromno, ampak me zanima na kakšen način si jih vi najraje pripravite ...
If one dream should fall and break into a thousand pieces, never be afraid to pick one of those pieces up and begin again~
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Zdravi recepti
Stran 19 od 31
Pojdi na stran 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Kate se je vedno upirala pravilom hitre mode in cikličnim trendom, saj daje prednost klasičnemu slogu