
- 1 jajce
- 200g lahke skute
- 100g SPAR kosmičev
- 50g (2 merici) Maxx Whey vanilija
- 2 žlici mleka 0,5%
- 20g kokosovega masla (bi šlo verjetno tudi z manj)
- sol, Natreen
- žlička pecilnega
- naribana limonina lupinica eko limon
- 200g goznih sadežev

Avokadov namaz
česna in malo soli, lahko dodaš še par kapljic olivnega olja. Dobro premešaš.
olivnega olja ? vse skupaj zmešaš s paličnim mešalnikom, da nastane
gladek namaz.
liptovski sir (kotany), dodaš na mini koščke narezano čebulo. Dobro
premešaš. Zraven se prileže vložena zelenjava v kisu.
malo naribanega sira, po okusu začiniš, vse dobro premešaš in spečeš na
kokosovem maslu.
paradižnik,papriko,dodaš eno jajce + dva beljaka , začiniš, dobro
premešaš in spečeš na kokosovem maslu.
Sojine kosmiče zalijemo s toplo jušno osnovo in pustimo, da se zmehčajo in
napijejo. Ko so napiti jih z roko stisnemo in ožamemo ter dodamo
čebuli, ki smo jo prej prepražili.
Bučko razpolovimo in izdolbemo sredico. Nasekljano sredico dodamo čebuli in soji ter
pražimo, da vsa tekočina povre. Nato dodamo še muškatni orešček, česen,
malo peteršilja, sol, poper in pražimo še kratek čas da česen lepo
zadiši. Vse skupaj prelijemo s pelati ali pasiranim paradižnikom ter
dodamo še svežo baziliko (lahko tudi suho). Pokrijemo in kuhamo
še približno 15minut. Odstavimo in nekoliko ohladimo.
Bučke malo osolimo in jih napolnimo s filo. Povrhu prelijemo sprelivom, ki ga
naredimo iz jajčk žlice lahke skute ima malo naribanegasira. Pečemo pri
200
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...