Meni se zdi vse skupaj preveč skomercializirano. Včasih v trgovini ni bilo za dobit drugega kot malo obtolčena jabolka, korenje še z malo zemlje gor itd... Danes pa jabolka velika kot melone, čisto rdeča, brez praske... Ko ga pa probaš je pa čisto brez okusa in zdrizasto Najraje jem sadje, ki ga prineseta babi in dedi, domača, malo obtolčena (pač obrežeš), pravi okus. Enako je z jagodami, grozdjem. Kar nekaj zelenjave imamo doma (mini vrt) in jagoda z vrta ima čisto drugačen in 'pravi' okus, kot pa tiste kupljene, ki so samo lepe za pogledat (ker je trenutno moderno, da vse in vsi 'dobro' izgledamo, vsebina ni pomembna).
Se pa mislim da na področju prehrane dogaja nekaj novosti kar na ravni EU, mislim, da bo ali pa je celo že sprejeta direktiva, po kateri morajo proizvajalci bolj natančno opisati sestavine in vsebino izdelkov.
Priporočam tudi članke iz revije Zveze potrošnikov Slovenije, ko testirajo razne izdelke, npr. ribje fileje, od tistih najdražjih pa do najcenejših. In po navadi, cena res ni merilo za kakovost stvari.
Zato sem mnenja, da je prav enako 'slabo' pojesti en Snickers ali pa tisto umetno jagodo, preko katere itak moraš dati pou kile sladkorja, da sploh imaš občutek, da ješ jagodo .