Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

mijauuu

  • mijauuu je napisal/a na forum v temo Dezinfekcija in čiščenje stanovanja.

   7. avg 2019 23:22

   Hmhm, verjetno je najbolj odvisno od same površine, ki se čisti. Je to parket, tepih, ploščice, plastika na policah, les? Rekla, bi da je itak malo morje izdelkov, ki tudi dezinfecirajo. Kaj pa parni čistilnik? Meni se zdi, da se z vrelo paro nekako stvari res bolj globinsko očistijo. Je lažje odstranit umazanijo. Če je pa ni vidne, je pa občutek boljši smiley

   6
 • mijauuu je všečkal/a forumski zapis NOTD (slike nohtov) - 8. del.

  4. avg 2019 11:38
  0
  • mijauuu je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

   17. jun 2019 21:59
   Posebnih priprav na poletje nimam, razen tega, da naredim malo reda med oblekami v omarah in preverim stanje sandalov Smile Glede kože pa obvezen spf 50, izogibanje namočnejšemu soncu (kakor se pač da), več vlaženja obraza Smile
   0
 • mijauuu je všečkal/a forumski zapis NOTD (slike nohtov) - 8. del.

  31. maj 2019 22:44
  0
  • mijauuu je napisal/a na forum v temo Kaj počnete - 62. del.

   25. maj 2019 16:23

   Pomagam pri eni raziskavi in bi se morala odločiti kako zadevo urediti in se ne morem, zato stojim pred gradivom in zgubljam čas že od včeraj. Zunaj pa tako lepo vreme.

   376
  • mijauuu je napisal/a na forum v temo NOTD (slike nohtov) - 8. del.

   22. maj 2019 22:53

   Moji nohti danes. Že ko je je bilo nedavno nazaj govora o navadnih lakih Smile še se mi da. To pa (zdaj že star) Catrice Irregular Galaxies. Z nadlakom se malo izgubijo določeni odtenki.

    

   1369
  • mijauuu je napisal/a na forum v temo Današnje počutje - 10. del.

   18. maj 2019 11:49

   Depresivno. Vsak vikend se počutim še slabše kot sicer, nekako brezciljno. Čez teden se lahko vsaj ukvarjam s kakšnimi birokratskimi zadevami, za vikend pa vse obstane. Še to vreme je takšno, da ni prav nič spodbudno. Bi imela za presadit par stvari, ampak se mi v takem vremenu ne da. Tudi sicer bi imela nekaj svari za narediti ob računalniku oz. pisalni mizi, ampak me enostavno tako zebe (kljub prižganemu radiatorju), da se ne morem skoncentrirat niti za pol minute. Blah!

   1007
  • mijauuu je napisal/a na forum v temo Laki za nohte.

   18. maj 2019 11:36

   Jaz sem še na navadnih lakih, ampak večinoma jih itak ne uporabljam, ker sem prelena. Če se ne motim, sem si lani kupila nekaj novih, ker me je primel nek navdih, ampak me je potem hitro minil. Nisem pa še nikoli niti poskusila teh novih variant. Drugače pa priznam, da me nekoliko zlizane konice ne motijo. Mi je pa ful grdo videt narastek pri geliranih nohtih.

   1171
  • mijauuu je napisal/a na forum v temo Delovna pogodba - vprašanje .

   17. maj 2019 17:05

   O Binas, hvala!  smiley  Zgleda, da sem iskala ZDR, je napisano res podrobno in nedvoumno. Vejetno bo to to.

   8
  • mijauuu je napisal/a na forum v temo Delovna pogodba - vprašanje .

   16. maj 2019 20:18

   Ja, kolektivna pogodba je objavljena na internetu (če je res ta prava) in ni ničesar eksplicitno o odpovednih rokih. Izgleda čisto čudna. Bom vidla, če mi kaj odgovorijo iz pristojnega urada. Verjetno mi bodo samo link prilepili smiley

   8
  • mijauuu je napisal/a na forum v temo Delovna pogodba - vprašanje .

   16. maj 2019 14:38

   Hvala! Sem pisala zavodu za zaposlovanje, kjer so mi odgovorili, da ne smejo svetovati na področju delovne zakonodaje in mi napisali naj vprašanje naslovim inšpektoratu. Bom vidla, če dobim odgovor na vprašanje. Po navadi take službe rabijo 5 mesecev za napisat odgovor. Po telefonu jim pa itak nič ne verjamem. Sem dobila že prevečkrat napačne informacije s strani razno raznih uradov.
   V Sloveniji se mi zdi, je res vse grozno zapleteno in spartikularizirano.

   8
  • mijauuu je napisal/a na forum v temo Delovna pogodba - vprašanje .

   12. maj 2019 22:37

   Pozdravljene punce,

   sem precej v zadregi glede delovne pogodbe, ki naj bi jo v kratkem podpisala. Upam, da bi mi katera znala svetovati. V pogodbi manjka DEL o odpovednem roku, sicer je na začatku napisano, da v kolikor ni napisano v dotični pogodbi, velja kolektivna pogodba. Gre se za kolektivno pogodbo v dejavnosti turizma.

   A je kakšen trik za to pomanjkljivostjo? V kolektivni pogodbi, ki se jo najde na spletu, ni ne duha ne sluha o odpovednem roku. Kakšni zakoni veljajo v tem primeru?

   A veste, če bi mi kdo znal svetovati? Zavod za zaposlovanje, turistično zdručenje, sindikat ( za tega je verjetno treba bit prej član)?

    

   Hvaaaaaaaala!

   8
  • mijauuu je napisal/a na forum v temo Kaj počnete - 62. del.

   14. apr 2019 16:33

   Pijem dober čaj in gledam skozi okno... vmes pa malo buljim v računalnik.

   376
  • mijauuu je napisal/a na forum v temo OPM (oseba pod mano) - 10. del.

   9. apr 2019 1:09

   Zdaj bi bolj kot OPM rekla OMG  smiley hahaha, nosit vžigalnik za nitke mi ne bi prišel niti na kraj pameti. Nitke me ne motijo. Me pa motijo daljše niti, ko se kaj razpara. Pred tremi dnevi sem eno takšno hotela strgat z roko iz ene komaj oprane cunje, ampak je bila očitno nit zelo močna in sem si razkosala pol prsta, ker sem imela mehke roke od vode. smiley boli ful

   OPM ima ločene starše.

   133
  • mijauuu je napisal/a na forum v temo Izgorelost (burnout, adrenal fatigue).

   9. apr 2019 1:02

   Koliko ašvagande pa jemlješ dnevno in kako dolgo? Mi je zanimivo brati, da občutiš toliko sprememb. Pred leti se spomnem, da sem jo tudi jemala (večkrat s premori) pa nisem opažala razlik, ampak mogoče sem imela posebno obdobje. Sicer pa mene to tudi vedno zelo skrbi, ko kupim (zdaj sicer že kakšno leto ne) kakšno prehransko dopolonilo, da je morda notri najcenejši nedefiniran prah.
   Drugače pa glede kofeina, se mi zdi, da se velikokrat pozabi, da je kofein kot tak, tako v kavi kot pravih čajih, sploh črnem.

   34
 • mijauuu je všečkal/a forumski zapis Kje kupiti?.

  9. apr 2019 0:50
  0
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Katrin 8. jul 2019 21:28
  Navdušena
 • Katrin 8. jul 2019 19:50
  lep kratkoročen učinek
 • Katrin 8. jul 2019 19:46
  zelo nežen
 • Katrin 8. jul 2019 19:33
  neodločena
 • Katrin 7. jul 2019 23:20
  Lahka
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Preživeti prvi dan vrtca je lahko težko tako za otroke kot tudi mame! Prvi dan vrtca je eden najtežjih čustvenih dni za starše. V resnici ne gre toliko za to, da gre otrok prvič v šolo, ampak da se začne postopek spuščanja.