Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Zdrava peka

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9
candy
Starost: 43Pridružen: 27. avg 2004Prispevkov: 11856Kraj: KoperStatus:Offline
Objavljeno: 24. feb 2006 10:54
Povezava do prispevka
o God Tinna...zdaj pa sme že na poti k tebi heheheehehhehe

tako sočno in mmm okusno zgleda!!!
0
Nazaj na vrh
candy
Starost: 43Pridružen: 27. avg 2004Prispevkov: 11856Kraj: KoperStatus:Offline
Objavljeno: 24. feb 2006 10:55
Povezava do prispevka
pa morem te pohvalit za reportažo!!!!! v slikah!  še še še še...
0
Nazaj na vrh
mecajek
Starost: n/aPridružen: 6. dec 2005Prispevkov: 618Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 24. feb 2006 12:12
Povezava do prispevka
Staša hvala!
 
so me tele Tinnine slike čisto prevzele - izgledajo super. No sedaj moram še jaz poskusiti.
0
Nazaj na vrh
tinna
Starost: 46Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 25. feb 2006 20:22
Povezava do prispevka
Hvala za pohvale! Torta je bila pa tako dobra, da je spet v dveh dneh zmanjkala.



**barby** ja, samo melono sem z jagodami zamenjala, ostalo enako.
I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
Sinthija
Starost: n/aPridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 9772Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. feb 2006 20:33
Povezava do prispevka
Tinna, kaj če bi ti nehala lušte delat s temi tvojimi slastnimi dobrotami Ker mi kar sline tečejo, ko to gledam.
"Najlepši okras ženske je ljubezen. Najlepša oblačila na ženski pa so roke moškega, ki ga ljubi."
0
Nazaj na vrh
mecajek
Starost: n/aPridružen: 6. dec 2005Prispevkov: 618Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 27. feb 2006 11:14
Povezava do prispevka
Samo še nekaj me zanima - olje MCT, kakšno olje je to in kje se ga kupi?
0
Nazaj na vrh
Thalia
Starost: 41Pridružen: 6. avg 2004Prispevkov: 828Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 28. feb 2006 17:40
Povezava do prispevka
Bom kar tule vprašala, kje se v Ljubljani lahko kupi agar?
0
Nazaj na vrh
tjaša
Starost: n/aPridružen: 23. jun 2005Prispevkov: 168Kraj: primorska/ljubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 6. mar 2006 12:09
Povezava do prispevka
Zanima me, če lahko namesto sirotke uporabim kaj drugega in kaj? Na
primer pri kokosovem pecivu potrebujem 100 g sirotke ... s čim jo lahko
nadomestim?
0
Nazaj na vrh
Sydney
Starost: 42Pridružen: 14. maj 2004Prispevkov: 6530Kraj: CeStatus:Offline
Objavljeno: 8. mar 2006 21:20
Povezava do prispevka
A pece katera doma se kak drug kruh, razen beljakovinskega? Moja mami namrec pece sama in to da noter polnozrnato moko, otrobe, semena...skratka vse zivo noter namece. A je potem ta kruh nadomestljiv tistemu polnozrnatemu (npr. dm)?
0
Nazaj na vrh
ninak
Starost: -13Pridružen: 24. feb 2006Prispevkov: 884Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 8. mar 2006 22:11
Povezava do prispevka
Sydney še boljše je če kruh pečeš sama, tako vsaj veš kaj vse si dala notri oz. česa nisi dala.
 
Sama ga pečem s polnozrnato, ajdovo, rženo, sojino moko. Notri pa dam različna semena.
 
Odločila pa sem se, da še poskusim ajdovega ker mi je tisti v trgovini nenormalno dober
Obžalovanje je izguba časa.
To je preteklost, ki te hromi v sedanjosti.
0
Nazaj na vrh
kia
Starost: 38Pridružen: 16. feb 2005Prispevkov: 8808Kraj: ChickenlandStatus:Offline
Objavljeno: 13. mar 2006 7:46
Povezava do prispevka
No, pa da se še jaz malo pohvalim
 
Moj današnji zajtrk:
 
image file name: 2k87ed00d33d.jpg
 
image file name: 2ke6a2347b0a.jpg
 
Rezine so sočne, se nič ne zataknejo v grlu in so prava poslastica za zjutraj.
 
Zdaj pa razmišljam še o melonini torti (ker tegale bo kmalu zmanjkalo)
Save the earth. It's the only planet with chocolate.
0
Nazaj na vrh
tinna
Starost: 46Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 13. mar 2006 8:48
Povezava do prispevka
Super kia, full si lepo spekla. Dobro pa vem, da je .
Ja, saj so sočne. Moje samo prvič niso bile, ker sem imela staro
kokosovo moko. Tale biskvit je res super, danes ga bom spet naredila,
si me spomnila nanj 
I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
Lumpa
Starost: 42Pridružen: 2. nov 2004Prispevkov: 7406Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 13. mar 2006 9:36
Povezava do prispevka
Wow, njami
Bi lahko tiste proteine v prašku nadomestila s skuto?
Spet se mi je na bolš poslabšal.
0
Nazaj na vrh
Ic3PrIncZ
Starost: 40Pridružen: 9. okt 2004Prispevkov: 3133Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 13. mar 2006 15:59
Povezava do prispevka
Super izgleda.
Se vedno bolj navdušujem, da bi še sama kaj spekla. Samo mam pa en problemček. Nikoli nisem uporabljala sladila in bi mi bilo ful všeč, če bi mi katera malo prišepnila koliko sladila se da v skutin nadev in jogurtov preliv za melonino torto. Nič ne piše o količinah, meni pa je to čista neznanka.
Pa še to me zanima katera sladila uporabljate? Bolj tekoča ali v prahu? Katerega se mi splača kupit (ni glih važna cena)?
Light travels faster than sound! This is why some people appear bright until you hear them speak.
0
Nazaj na vrh
Elena
Starost: -13Pridružen: 31. mar 2005Prispevkov: 300Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 13. mar 2006 21:43
Povezava do prispevka
Ali ta sladila niso škodljiva. Povsod berem o tem kako so slaba za zdravje. Vidim, da jih tukaj punce kar uporabljate. Če je kakšno neškodljivo bi mi bilo zelo fajn, ker kar težko zdržim čisto brez sladkega.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Zdrava peka
Stran 4 od 11
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Koža je naš največji organ in prvi obrambni zid pred zunanjimi vplivi.