Ja, tale kruh res pride bolj "moker" - kot pravite.
Ampak je meni zelo dober in super za jest. Skuto sem dala leclerc (itak

),
jogurt pa Mercatorjeva znamka light, 2x po 0,5 litra. Pa sploh nisem
gledala, kakšen model mora bit, sem kar vlila maso v enega, ki je bil
pri roki - tak štirioglat, podolgovat, kruh je prišel skoraj do vrha -
ravno prav in se tako lepo zapekel (seveda spodaj peki papir). Pekla sem
točno po navodilih, oz. 48 min. Piki, v maso sem vmešala 4 velike žlice
lanenih semen (to sem čisto po občutku in je ravno prav).
Mogoče lahko omenim še, da sem mokre sestavine v multi. zmiksala,
suhe pa premešala na roke z vilico in na roke tudi primešala mokri masi.
Res simple. Sklepam pa, da je običajna skuta, ne Leclercova,
še primernejša za ta kruh, ker bi po logiki moral biti tako še manj moker (gostejša skuta).
Mogoče je vredno poskusit še s kakšnim gostejšim jogurtom, če se vam tako zdi premokro, ampak meni res ni.

Aja, kosmiči pa seveda šparovi.