








Sumim, da je za mokroto kriv jogurt - tinna, katerega ti uporabljaš in koliko lanenih semen dodaš k masi? Se bom mogoče spet opogumila in upala na najboljše 
. Je potrebno da masa kaj čaka, preden se jo zbaše v pečico?

),
.
.
Pa sem poslikala (čeprav mi kosov torte na krožniku ni uspelo, sva prehitro jedla - pojedla sva polovico torte za zajtrk
).





). Sem dala manj jogurta in malo več želatine (1/2 l jogurta namesto 1 l in 20 g želatine) - okus je pa božanski.
, a tudi kar suhe - verjetno zaradi kokosove moke. Zato čez super paše
), kar je ravno prav za en obrok
.
) dam pecico na 190 stopinj in pecem 50 min. uporabljam pa mercatorjevo skuto, ki je bolj suha - notri ni nic moker, je pa seveda cel kruh rahlo vlazen. aja, delam ga v obicajnem stirioglatem modelu, samo folijo dam notri, da je kratek in ne sega cez cel pekac.
, super, pa potem poročaj in poslikaj, če boš lahko. No, saj moj kruh tudi ni prav
,
.
, bom še vse preizkusila
.
! Takoj bi en košček zmazala
!

Kako si upaš tukaj moj inzulin dvigovat? 

Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...