kia je napisal/amojcej, če želiš ti lahko jaz nekaj vzorčkov dam...imam štiri, ne pet različnih okusov (no, tudi po sestavi se razlikujejo), ki pa so pri vseh proteinih približno isti.
Sao ti garantiram, da ti bo vsaj kaj všeč
Res? Super si. No, za čokolado garantiram da mi ne bo všeč , kakšna vanilija ali kaj podobnega bi pa šlo skozi
Ravno tega me je strah, da kupim kakšen oduren okus, s katerim se bom nato mesece matrala ali ga sploh ne uporabljala . Taka negativna izkušnja bi me verjetno odvrnila od nadaljne uporabe beljakovinskih nadomestih obrokov, ki so zame verjetno super rešitev za dopoldansko in/ali popoldansko malico v službi.
Meni se zdi pri teh zadevah čokolada še najbolj ziher izbira, ker je okus po čokoladi ponavadi močen (v primerjavi z vanilijo). Odvisno tudi od tvojega okusa. Treba je malo tvegat, se mi pa zdi da lažje kiksneš pri sirotki kot pri pudingastih zadevah (sklepam po tem kako so hvaljeni).
Ana25:
kaj pa palični mešalnik? Samo potem je škoda, ker veliko ostane na glavi mešalnika, je pa vsaj za ziher zmešano.
Light travels faster than sound! This is why some people appear bright until you hear them speak.
Jest proteine mešam z mešalnikom na metlice, začnem z najnižjo stopnjo in počasi stopnjujem do maximuma, prašek pa postopoma dodajam med mešanjem in se mi ne naredi nič grudic.
Hvala, Lumpa in Barbi. Saj včeraj sem ga dala malo manj kot merico in se je lepo stopil. Ampak meni ne pride niti malo pudingast?? Je pa res, da nič ne čakam, ko zmešam, ampak ga kar takoj spijem.
A mora priti kot puding? Jaz dam eno merico na "šalco", ki je ene 2,5 deci. Je premalo? Mešam pa res samo kake dve minutke. (Sem res smotana, tudi navodil si nisem prebrala na embalaži. )