Jaz tofu popecem na olju (ponavadi sezamovem), pecem toliko, da dobi hrustljavo skorjico (cca 10 min), nato dodam nasekljan cesen in sojino omako (kupujem samo take brez aditivov). Ce se hocem pocrkljati, pa tofu najprej mariniram v sojini omaki, ki sem ji dodala javorjev sirup








































to mu vedno uspe Spopeče ga (v rezine narezanega za okoli 15-20min?) nato doda sladko kislo omakco (Uncle Bens) pa je tako simpl, da je že božansko dobr! Tofu s to omakco pa položi na rukolo ali kako drugo solatko. mmm
Super je tud, če ga mariniraš čez noč in potem spopečeš, skuhaš, itn. 
Očitno imam pač čuden okus, ampak vseeno razumem, zakaj ti mogoče ni všeč. Sem ga pa zadnjič poskusila popeči v ponvi in je na koncu nastal samo en poc (postal je samo bolj zdrizast). A je mogoče krivo to, da je bil pakiran v neki vodi in ga nisem dovolj odcedila? Ker ko sem ga enkrat naročila v tajski restavraciji je bil super, če ne skoraj malenkost presuh, moja stvaritev je bila pa vse prej kot to.