
- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano

- Make up &
ličenjeZadnje novice
Najbolj brano

- Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanje - Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano

- Nosečnost &
starševstvo







?
na kockicah narezanega malo popražim, da je zlato rumeno zapečen z vseh srani. V šalčki zmešam žličko tapiokine ali riževe moke in žličko vode. Medtem, ko se tofu peče ga zalijem s sojino omako in mokino zmesjo, da se sojina omaka zgosti. Zraven za prilogo riž ali zelenjava.
A ce ga popeces se ne stopi tako kot ostali siri?
S katerimi zacimbami bi ga pa lahko zacinila?
.
. Tak po kislem je smrdelo...bljek 
zakaj brez olja? jaz dam v ponev malo olja, dobro popražim tofu, da je zlate barve, ga začinim s sojino omako in še malo pokuham. Za prilogo naredim dušeno zelejnavo v omakici, dodam tofujeve rezine ali kockice, skuham riž in je perfektno!



Citiram v ustrezno temo:
quote:5b060c3c20="_*Shaheena*_"Iz kakšnega razloga se pa ne moreš pripraviti do uživanja tofuja?
Tofujev imaš namreč več vrst - čisto navaden, z zelenjavo in dimljen. Če je problem v tem, da ti enostavno ni dober, si zelenjavnega nareži na majhne koščke, za minuto vrzi v ponev (toliko, da se pogreje) in ga potem zmešaj skupaj z zelenjavo. Naj torej ne bo kot priloga na krožniku, temveč vmešan skupaj z nečim drugim.
Če imaš morda kakšne začimbe ali zelišča, ki jih rada uporabljaš, z njimi brez skrbi začini tudi tofu. Ker sam po sebi niti nima nekega močno specifičnega okusa in je potem v največji meri okusit začimbe, naraven rahel okus tofuja pa zbledi.


Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...