No...Hemoglobin 138...še nikoli toliko in to od letošnje zime popolnoma brez raznih dodatkov.
Nadvesela. Sem se pa vzela v roke in šla najprej na bioresonanco k zelo dobri znanki. In se držala glavnih navodil. Črtala mlečno, popolnoma. Začela sem namakat v kisli vodi vse oreščke, žita, semena. In jih tudi malo zmanjšala. 99% sem črtala žitne moke, kvas, črtala sem sojo, saj je pred vegi-bumom, ljudje sploh jedli nismo, najbrž z razlogom.
Držim se načela, da v telo vnašam 99% samo hrano, ki ima poleg dviga tudi polog vitaminov in mineralov. Ravno zato sem žitne moke črtala-ker so vsaj 80% osiromašene vsega, pa še namakanje je težavno in navadni krompir v 99% prav tako, raje sledek kropmpir, zelenjavo...
In začela sem jesti meso konec "zime". Najprej ribe in vse kar je morsko, zatem perutnino, kakšno juho vmes, na svinjino in govedino želodec še počasi navajam nazaj prek kostne juhe, z dobrim žvečenjem mesa.
Dejansko sem si tudi pisala dnevnik, kaj sem jedla, kako je počutje in stestirala kaj mi ustreza in kaj ne. Trenutno sem izločila arašide in jih po tednu dni vnesem nazaj, da vidim, če so res tisti krivec vmesnega slabšega počutja. Zelo sem začela poslušat prebavo. Če me po čem napenja, prdim ubibože, potem to že ni dobro zame in telesu ne koristi.