Sem kr sestavila 2 recepta skupaj, smetano pa na koncu dodala sama.
Testo:
35 dag ostre moke
17 dag margarine
7 dag sladkorja
1 dl mleka
1 jajce
1 pecilni prašek
1 vanilijev sladkor
Vse sestavine zgnetemo in z maso obložimo pekač, tudi stene pekača. Sama sem uporabila silikonski pekač. Pekla sem pri 180° kakšne 20 minut max. Testo se je pri peki kr malo napihnilo in sem ga potem enostavno ``poltačila´´, da je prišlo več prostora za kremo.
*testa pride zelo veliko in meni je še ostal. Je pa res, da sem imela majhen pekač.
Krema:
pol l mleka
2 vanilijeva pudinga
15 dag sladkorja
15 dag margarine
5 dag kokosove moke
*tuki se nisem držala količin, ampak sem kr po svoje dodajala po občutku.
V mleko skuhaš puding in šele ko je kuhan dodaš sladkor, margarino in kokos. Jaz sem dala kar v vročo maso, čeprav piše, da v ohlajeno. Potem sem malo počakala, da se je ohladilo in postalo bolj kompaktno. Nato pa s kremo zapolnila pekač s predhodno pečenim testom.
Na koncu pa še smetana, v katero sem zamešala še vanilijev in navaden sladkor. Tuki verjetno ne bi škodilo malo želatine, da se ne bi tako razlivalo.