Glede prelivanja sem sama poskusila s tistimi čaji, za katere so mi povedali, da se da, ampak nisem najbolj navdušena. Se mi zdi, da izgubi malo okusa, pa ne nujno, da postane grenek, je pa malo bolj plehek, izgubi tisti "je ne sais quoi". Še vedno tu pa tam ponovno prelijem, ampak samo takoj po tem, ko odmočim prvo skodelico, ne čakam vmes.
Glede temperature pa pri zelenih in belih malo goljufam s prilivanjem hladne vode, oz. je ne zagrejem do vretja, točne temperature pa ne določam. Pri črnih pa ponavadi uporabim kar krop in tudi namakam ne do sekunde natančno, ker imam rada močen čaj
.































Palača čajev me hudo hudo mika, njihov The du Hammam je nekaj najboljšega kar sem v življenju pila, ma, ko so tako dragi, da za eno 100g vrečko pri njih dobim dva do tri 50g v Cha. 


). To pa kar nanese, se mi zdi. Ali si ve te čaje kuhate v navadnih džezvah/ kozicah in brez termometra ali imate posebne pripomočke za pripravo?
. Si pa sicer grejem vodo v navadnem grelniku in že mam nek sistem, tako po zvoku ugotavljam kdaj je
. Tudi ceno požrem, ker mi čaj pač predstavlja zelo pomembno stvar v življenju in šparam kje drugje. Sicer pa prav nabavke mi nikoli ni treba narediti, imam tako razporejeno, da mi postopoma zmanjkujejo, nikoli vsi naenkrat.





