Jaz še vedno nisem osvojila tega filtriranja in priznam da mi je čisto brez smisla ta moj zid in globalni zid.
Jaz še vedno nisem osvojila tega filtriranja in priznam da mi je čisto brez smisla ta moj zid in globalni zid.
Globalni zid je zdaj tisto, kar je bila prej funkcija 'Poglej vse objave od prejšnjega obiska' ali pa 'Poglej objave zadnjih 1h, 6h, 12h'. Če greš po prej opisanem postopku (torej ikona zid, zraven KMM ikone) in filtriraš objave foruma, vidiš torej vse objave na forumu. Če filtriraš KMM, vidiš vse zadnje KMM ocene in tako dalje.
Tvoj zid pa deloma funkcionira kot je pred prenovo funkcionirala opcija 'Pokaži vse objave tega uporabnika' - na njem so objavljene tvoje forumske objave, poleg tega pa tudi všečki, slike, ki jih nalagaš v albume itd.
Hm, ja to že kapiram za globalni zid, ampak na mojem zidu pa ni niti ene moje objave, ne na KMM ne na forumu.
Sicer pa hvala za tvojo potrpežljivost in razlago. 
Če klikneš tukaj na svoje uporabniško ime nad svojim avatarjem (povezava te pelje na tvojo stran) tudi ne vidiš? Jaz na tvojem zidu vidim vse tvoje objave.
Z veseljem 

Ja, tukaj pa vidim. Po tistem postopku, ki si ga pa prej napisala (zid ikona zraven KMM, moj zid) pa ne.
Edino, če želim videti svoje ocene n KMM mi pokaže samo zadnji dve, čeprav vem da sem jih napisala veliko več.
Moj zid po prejšnjem postopku (ikona zid in nato izbira 'Moj zid') očitno kaže objave tistih, ki jih imaš med prijatelji oz. jim slediš. Selekcionira ti torej objave samo teh dotičnih uporabnikov in je v tem smislu podoben globalnemu zidu s to izjemo, da vidiš samo prijatelje / tiste, ki jim slediš.
Včasih sem na mail dobivala odgovore na moje poste na forumu, a sedaj ta funkcija še deluje in kje se skriva
Kako pa na profilu ustvarim album? Ne najdem te opcije ali je ni več?
Na profilu imaš prostor, kjer lahko pišeš na zid. To je tisto okence v katerem piše 'vaša objava'. Nad njim imaš zapisano 'status' in 'slika'. Klikni na slednje in odprlo se ti bo isto okno, kakor če bi želela dodat fotografije v forumsko sporočilo. Tam imaš nato levo zgoraj +, svinčnik in X. Klikneš na plus in ustvariš album 
Hvala, Šahina, tako nazorno si opisala, da mi ga je uspelo naredit! 
vau, vidim da so dodatki...ful dobr.

Včasih sem na mail dobivala odgovore na moje poste na forumu, a sedaj ta funkcija še deluje in kje se skriva
Na prejšnji strani sem ravno to spraševala in dobila odgovor, da še ni narejeno.
Mene pa zanima pri kozmetometru, ko npr. izberem znamko Dior in dekorativno kozmetiko kot kategorijo... kaj pomenijo tiste številke zraven v oklepajih....
Na primer izberem
Dior - dekorativna kozmetika - puder (371) - puder v kamnu (70)
kaj točno je ta številka 371 oz 70, a število izdelkov, ki so v tej kategoriji ? Ker potem gre za napako, saj so te številke pri večini izdelkov/kategorij pretirane.... če je pa kaj drugega pa prosim, naj mi nekdo objasni 

Meme, bom preverila.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...