Hvala za odgovor.
- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvo
Na forumu Mali oglasi ne dobim gumba "Odgovor". Kako torej objavim na že odprti temi (oglasu) na tem forumu?
-
Tako kot je omenila MeiMei - glede MO se dogovorite preko ZS.
MO so se nekaj spet odklenili v preteklih dneh, ampak zgleda, da so zdaj to uredili. Tudi v starem PL-ju ni bilo mogoče odgovarjati na MO.
Želela sem nekaj dopisati v moj oglas, pa ne gre. Vidim pa, da je npr. Kokola to lahko storila. (?)
-
Jp, to ni več mogoče. Vidim tudi pri mojem MO - ni opcije odgovora.
-
Ful mi je všeč, da se pri ocenah KMM zdaj pojavi slikica ocenjenega izdelka in ne več slika uporabnika, ki je podal oceno
Meni tudi! (Sem vedela, da je nekaj drugače, pa nisem pogruntala kaj, hvala Meme )
Jaz sem pa čisto srečna, ker mi je včeraj šefica povedala, kako se pride do zadnjih sporočil (podobno kot je bilo prej "zadnje neprebrane teme"). Yay!
Ja, tole je super zadeva, ki mislim, da je mnoge članice še niso odkrile. Na sploh ponuja novi portal veliko super rešitev, za katere ne veste/vedo, ker ste navajene na stari sistem, tako, da res priporočam, da skušate malo stopiti iz 'cone udobja'
malo pogledati, prefiltrirati zid, pa boste videle, koliko super praktičnih rešitev je zdaj na voljo.
Ful mi je všeč, da se pri ocenah KMM zdaj pojavi slikica ocenjenega izdelka in ne več slika uporabnika, ki je podal oceno
Ja, za KMM se mi je zdelo, da bo tako veliko bolje, tako, da super, da so končno naštimali.
Jaz imam že nekaj časa eno misel v zvezi z uporabnikom tedna. Nekje je bilo namreč rečeno, da obstajata dobri in slabi uporabnik tedna (oziroma uporabnik in "uporabnik" ). Ko je potekala nagradna igra, je bilo mogoče malce bolj jasno, kdo je the bad one glede na spemanje itd. - vsaj tistim, ki so/smo zasledili info o tej novi funkciji portala. Kakorkoli, po mojem mnenju bi bilo fajn ta koncept uporabnikov tedna (vizualno?) bolj razjasnit, da bi bilo vsem obiskovalcem tako in na prvi pogledj jasno, za kaj gre in kaj je namen te funkcije.
Jaz sem pa čisto srečna, ker mi je včeraj šefica povedala, kako se pride do zadnjih sporočil (podobno kot je bilo prej "zadnje neprebrane teme"). Yay!
kako? please do tell
Ko že imam čas in pridem na PL, sem v 2min čisto živčna, ker ne najdem in po 2 minutah zaprem stran.
edit: mislim, da sem našla
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...