Ja, že od začetka. Prehitro bereš.
- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvo
Tweets kozmETometer.
aaa pa res zdaj sem pa malo zmedena - ima že ves čas tako ime? ker jaz sem si vsakič prebrala kozmometer
OMG!!!!! Kr sokirana sem zdej
Sem tudi ves cas mislila da je kozmometer.
Mene pa zanima,če bo kje tisti gumbek novih objav (12 ur,24 ur)
tega gumbka ne bo, ker imamo globalni zid kjer boš lahko filtrirala vsebino, ki te zanima ..tudi forum
Na forum ne pišem veliko, ga pa skoraj dnevno spremljam in mi tale gumb novih objav (12ur, 24ur) ZELO manjka. Vidim, da se lahko "filtrira" vsebina na zidu in forumi. Kako?? Kje?? Če je bilo to kje razloženo, mi samo prilepite link.....lepo prosim.
Nekje sem zasledila, da naj bi se sledile med seboj ampak to se mi ne zdi praktično....In odpiranje vsake teme posebaj prav tako ne.
Je pa to moja edina težava in kritika, ostalo se mi zdi super.
Dharma, v okencu desno imaš Trenutno dogaja, kjer na globalnem zidu klikneš Pokaži vse. Tam lahko filtriraš zadnje objave na KMM, forumu, članke ... karkoli te zanima. Bo ok?
Ok, priznam, da mi je malo nerodno da nisem tole sama videla!! In ja tole je sedaj dosti bolje.
Hvala.
Ali/kje lahko pogledam vse forumske objave ene članice?
testiram če deluje copy paste za slike. Lepe praznike
vir:samozate.com
Kako se vstavi tiste večje smejkote? (npr. takšnega, ki se valja po tleh od smeha)? Jaz imam samo običajno izbiro smejkotov.
Eno vprašanje imam. A še vedno velja navodilo, da moderatorkam javimo za zaprtje oglasa, ko določeno stvar prodamo? Sej možno da je že bilo kje kaj napisanega o temu, ampak raje še enkrat vprašam.
Pulcina, še vedno, ja.
Keks, smeški še niso vsi, jih bomo še dodali.
Mim, ne da se še, bo pa kmalu dodano.
Vsakič ko odprem PL se mi zgoraj čez tri gumbe za FORUM, KMM in NA TESTU pojavi ena fotka, zaradi katere ne morem kliknit na izbrano. Potem moram čakat, da zadeva zgine, kar zna trajat in trajat in je precej moteče in za moje pojme nepotrebno... (upam, da sem razumljivo napisala).
kje imamo dnevnik nakupov s starega PL?
JoLynn, kaj ko bi naredila print-screen?
Tempo, še pride.
Tanja, sem poskusila pa mi ga noče prilimat v post.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...