Mene pa zanima, ali obstaja možnost nastavitve obveščanja prejema ZS na mail? (sem že parkrat želela nastavit, ampak preprosto ne najdem opcije )
Mene pa zanima, ali obstaja možnost nastavitve obveščanja prejema ZS na mail? (sem že parkrat želela nastavit, ampak preprosto ne najdem opcije )
Mene zanima ali se da kje naštimat oz. stistnit, da te v določeni temi vrže na zadnjo prebrano objavo?
Ja, meni so tudi zelo všeč.
Nice ikonice
p.s.
a bo tudi kakšen nov smeško v prihodnje?
se strinjam.
fajn izgleda.
superca!
Kaj pa je to črno okence,ki se pojavi spodaj,ko odpreš forum? Pa maš okence,da nekaj izbereš,potem pa odstrani??
Smo že vsaj ene 10x napisali, da to še pride.
Mene zanima ali se da kje naštimat oz. stistnit, da te v določeni temi vrže na zadnjo prebrano objavo?
Ikona majhen siv listek s puščico na koncu vsake teme in foruma te vrže na zadnje sporočilo.
Natasa2, ne vem, o če govoriš - daš print-screen?
So luštne ikonce, ne?
Hvala Shahenna. O tem Tanja
.Ikonce pa itak TOP.
To imamo moderatorke.
Ikone ob straneh so krasne!
Očitno mamo tudi me,hahahahaha.A sem pol moderatorka
Ikona majhen siv listek s puščico na koncu vsake teme in foruma te vrže na zadnje sporočilo.
To sem našla, ampak te vrže na zadnje sporočilo v temi, če prav razumem. Včasih par dni nimam časa brat foruma, in je v določenih temah tudi po več strani, tako, da mi ne hasne če me vrže na zadnje sporočilo v temi, če vmes izpustim par strani.
Drugače pa pohvala za nove ikone, zelo polepšajo forum in ga nareijo bolj domačnega.
Aja, Tash, sem prehitro prebrala. Ne, tega pa ni, tudi prej ni bilo. Drugače pa je zelo uporaben zid, filtriraš forum in skrolaš, dokler ne prideš do že prebrane objave. Meni se zdi super hitro in praktično.
Tisto je bila pa napaka, tisto je del sistema, ki ga imamo moderatorke za urejanje tem, sporočil, forumov.
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...
Serum s 6% glikolne kisline, hialuronsko kislino ...
Gel za vse tipe kože s hialuronsko kislino, 15 ...