Tanja, hvala za dobrošlico in zaupanje vame !
- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvo
Tanja, hvala za dobrošlico in zaupanje vame !
No še jaz pristavim piskerček, ko sem prvič odprla tole novo stran mi ni bila najbolj všeč, ker sem pač bila navajena stare ampak počasi sem se navadila na spremembo in je prav super, tko da kar tako naprej
Tako je, malo se je za navadit, ker nam je v naravi, da se oklepamo starega Tudi moje čestitke. Pred kratkim sem se selila v tujino in me nekaj mesecev ni bilo okoli.. in ko sem spet odprla stran sem najprej mislila, da sem se kje zatipkala
mogoče je že bilo nekje govora, sam nikjer ne zasledim. kaj se zgodi, ko dosežeš vseh 300 točk?
Avtomatično sodelujete v fantastični nagradni igri, ki smo jo pripravili za vas ob prenovi PL.
hvala:)
Je možno, da na Kozmetometru ne deluje razvrstilnik? Sem želela dobiti izdelke od najvišje ocene proti najnižji, pa ni delovalo.
Tale tema bo bolj primerna za javljanje napak
Marjanar,deluje.Upošteva se tudi,koliko glasov je bilo izdelku dodanih.Mene je tudi to zmedlo
Sporočam da smo danes dogradili "globalni zid" in widget "trenutno dogaja". Za pravi izgled osvežite brskalnik s tipko f5. Odslej so tudi vsi zapisi na zidih javni.
NAVDUŠENA sem nad prenovo kozmometra!
Najbolj mi je všeč olajšano iskanje (po znamkah, ključnih besedah...) in pa da za vsako kategorijo pokaže najbolje ocenjene izdelke (ki pa niso ukinjeni! )
čestitke + zahvale! moram priznati, da me je prejšnji kozmometer dostikrat prignal na rob živcev in sem raje brskala po makeupalley. Ampak novi pa nima konkurence!
Vzamem nazaj nekaj kritik s prejšnje strani- globalni zid je super!
Tweets kozmETometer.
MitjaP super! Zelo mi je všeč.
Meni pa ta globalni zid sploh ne "potegne"... že na začetku mi ni, zdaj pa še manj.
Tweets kozmETometer.
aaa pa res zdaj sem pa malo zmedena - ima že ves čas tako ime? ker jaz sem si vsakič prebrala kozmometer
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...