Tanja hvala za odgovor
Medu itak nimam rada, vendar iščem dobro alternativo sladkorju, ker asket pa spet nisem

Dolgo sem uporabljala agavin sirup, vendar je to praktično fruktoza, ki menda pri presnovi ful obremeni jetra. Rižev slad je menda ok, vendar ima visok GI. Ah ja, vedno nekaj. Stevia mi je tak tak...mam nek odpor do nje pa ne vem zakaj.
Saj ful se ne spoznam na te stvari, ampak brskam za informacijami in iščem optimalne rešitve.
Moko zdaj uporabljam riževo in ajdovo, tudi proseno kašo bom kdaj zmlela v moko in naredila kaj iz nje...pira mi je super, vendar vseeno vsebuje gluten, še bolj pa rž, kar pa, kolikor sem brala, je najslabše pri presnovi za KS 0. Tudi sama opažam, da se počutim težko in napihnjeno, če konzumiram preveč glutenske hrane, tako da bom za OH lepo uživala krompir, ki mi je ok.
Saj trenutno sem bolj padla v tole, tekom tednov in mesecev bom pa videla, koliko se bom tudi situacijsko držala teh 'pravil'.