Joj, šele zdajle vidim.
Si v tem času že kaj poskušala v tej smeri?
Jaz sem jedla zelo veliko stvari, ki jih ne bi smela ali so bile nevtralne. Začela sem postopoma in sicer tako, da sem uvedla najprej stvari, ki so super priporočene oz. jih začela uživati bolj pogosto in izločila najbolj škodljive, strupene.
Nato sem šla postopoma in skušala izločiti čim več slabe hrane in čim pogosteje jesti, kar je super priporočeno (pri meni je še problem, da sem kar izbirčna in jem bolj ozek izbor hrane). Se pa ne držim 100 % in 24/7; npr. drobovine ne bom jedla nikoli, ker mi gre na bruhanje samo ob misli nanjo, vseeno si občasno privoščim pico (bela moka, sir, koruza), občasno jem sir, krompir, kakšen jogurt ... Zelo zelo sem zmanjšala kruh, kadar ga jem, kar nikakor ni vsak dan, ga malo in je 100 % pirin (in bio, narejen doma), krompir, ki ga obožujem, sem zamenjala z amarantom, kvinojo, piro, rjavim rižem (vse bio) ipd.
Keya, katera hrana za 0 ima visok GI in obratno?
Amendedgirl, res je. Mnogo ljudi je (bilo) sveto prepričanih, da jim njihova (napačna po KS) prehrana ustreza in se počutijo ok - ko so pa poskusili s pravo prehrano, ki je ustrezala njihovi KS, so mnogi dejali, da so šele potem ugotovili, kaj pomeni se zares dobro počutiti.