No, pa še eno živilsko mnenje - v mesu je nam na voljo železo, ki ga lahko telo najbolj optimalno izkoristi, medtem, ko sicer težje iz živil rastlinskega izvora, kar pa ne pomeni, da ga ne. In ni železo samo v mesu, je marsikje in se tega niti ne zavedamo in težav ljudje, ki jedo raznovrstno, seveda nimajo.
Drugače pa sem jaz izrazita ničla. Ampak mi ne uspeva se tega prehranjevanja kaj preveč držati

, čeprav je počutje po tem odlično. Največ težav mi delajo razne priloge pri mesu, ki naj ne bi bile pšeničnega izvora (kruh). Pa mleko - si ne predstavljam življenja brez njega (kravjega). Me pa po mleku fajn zvija - šraufa, in še ga kar pijem, po sojinem nimam nobenih težav. Če pijem belo kavo, ki jo obožujem, skoraj crknem poleg. Me pa kar ne izuči

. Pa kakšni agrumi, tega pa sploh ne prenašam, pa sem se silila z njimi, ker naj bi bili fajn in oh in sploh.
Se pa moja ničla precej izraža pri slabokrvnosti - meso je zame zelo optimalno po počutju, ampak ga nekako bolj malo vključujem v moje obroke, sploh ko kuham zase in mi je brezveze kupovat meso, ker me čudno gledajo, če rečem en zrezek, zmrzovalnika pa nimamo v študentskem stanovanju in je treba kupovati takšne stvari sproti. In ga potem pojem zelo malo in sem posledično zombi z zeeeelooo nizkim hemoglobinom. Živila rastlinskega izvora pri meni nimajo niti približno takega učinka kot meso, še manj pa tablete ali kakšni pripravki.
Je pa popolno nasprotje moja sestra, ki je tudi ničla - mesa poje na mesec ravno za en zrezek, v glavnem se prehranjuje popolnoma nasprotno kot naj bi se ničle in nima popolnoma nobenih zdravstvenih težav, sploh pa ni bila nikoli slabokrvna, jaz pa tako, da so mi grozili že z bolnicom, ker sem anoreksični zombi baje. Bi jo pa bilo zanimivo malo privaditi na to prehranjevanje, da bi lahko zares rekla, če je to, kar je najbolje zame v povezavi s krvno skupino, le naključje, ali pa sestra še sploh ne ve, da bi se takim prehranjevanjem mogoče počutila bolje

.