Hvala!
A marcipan kupiš v trgovini ali ga narediš sama? A ni marcipan rjav?
Kje dobiš barve, ne tekoče one v prahu? Jaz jih imam samo bi rada imela v majnših količinah. Tu se dobi po 200 oz. 250g skupaj! Pa pride kar drago, uporabne so kakih pet let vendar jih sigurno ne porabiš!
Ta s sladkorjo in vodo nevelja nič se razleze!
Jaz delam z sladkorjom v prahu, mleko v prahu, malo vode in malo belega olja, dodam barvo ali pa naredim belo!
To je super recept se da fino delat se pa tudi hitro trdi in suši se pravi če nisi hiter se neda več oblikovat! samo razvaljaš ga in potem izrezuješ oblike! Tudi če ga daš v folijo moraš biti hiter da ga porabiš!
Ta recept je iz gostinske šole!
Rada bi razvaljala in celo plast dala na torto!
Je že katira delala tako da ni namazala s smetano oz. čokolada, ampak dala gor plast te mase? To me res zanima ko bi to naredile da nebi tako veliki kos počil!!!
Hvala že v naprej!!