Recept za mandljeve poljubčke:
2 beljaka, 100 g sladkorja v prahu, 1 noževa konica cimeta, 100 g mletih mandljev, 75 g sesekljanih mandljev.
Beljaka stepemo v trd sneg, vmešamo sladkor, cimet in mandlje (sesekljane in mlete). Nato z žlico oblikujemo kupčke in spečemo na 130-150 stopinj pribl. 30-35 minut.
Recept za kokosove poljubčke:
4 beljaki, 200 g sladkorja, 1 noževa konica cimeta, 200 g kokosove moke.
Beljake stepemo v trd sneg, vmešamo sladkor, cimet in kokos. Z žlicama oblikujemo kupčke in jih spečemo na 130-150 stopinj pribl. 20-25 minut.
Recept za Londonske rezine:
Testo: 50 dag moke, 30 dag masla, 15 dag sladkorja v prahu, 1 žlica smetane, pol pecilnega, limonina lupina
Premaz: 5 beljakov, 20 dag sladkorja, 10 dag kokosa
Zamesi testo, razvaljaj v pekač - ga prepikaj z vilico in speci do polovice. Mlačno premaži s snegom in posipaj s kokosom. Do konca speci v pečici na 170 stopinj.