A je treba kje oddati svoje podatke?
- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvo
to tudi mene zanima, ker pogoje že kak mesec imam
Te podatke bi morale me poslati al kako? Ker jaz nisem nič pošiljala, je bilo rečeno, da smo avtomatsko vključene, ko imamo pogoje (točke + aktivnosti)...
Tudi jaz sem mislila, da si avtomatsko vključen, ko dosežeš pogoje.
Ni mišljeno slabo, samo zanima me: zakaj se morajo podatki poslati zdaj - žreba se lahko samo po upor. imenih, izžrebanci pa potem sporočijo svoje podatke.
Tudi jaz sem mislila, da si avtomatsko vključen in nisem pošiljala nobenih podatkov. Kaj vse je pa potrebno poslati?
In kam se pošlje? Na vaš mejl?
Jaz tudi nisem zasledila, da bi morali kakšne podatke pošiljat ? Saj maile tako in tako imate, kajne?
Punce, napisala sem:
Žal še nismo dobili podatkov vseh, ki so/ste izpolnile pogoje, tako, da bo žreb v pon ali tor prih. teden, ko jih dobimo.
in ne
Žal še nismo dobili podatkov OD vseh, ki so/ste izpolnile pogoje, tako, da bo žreb v pon ali tor prih. teden, ko jih dobimo.
Torej to pomeni, da podatkov ne pošljete ve, ampak jih moramo dobiti od administratorjev, ki imajo seznam vseh, ki ste izpolnile vse pogoje.
Ahaaa Se opravičujemo za zaletavost (ali kako naj lepo povem), ampak nismo mogle Iree in tebi prepustiti vseh nagrad brez boja
Ahaaa Se opravičujemo za zaletavost (ali kako naj lepo povem), ampak nismo mogle Iree in tebi prepustiti vseh nagrad brez boja
+1
nismo mogle Iree in tebi prepustiti vseh nagrad brez boja
No, nesramnice, to bi pač lahko naredile! To bi bilo še najmanj, ne pa da se zdaj izgovarjate.
Kdaj je žrebanje?
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...